![]() |
Na pierwszy rzut oka wydawało mi się że całkiem niezłe ale jak się przyjrzałem to jest już mniej kolorowo.
Kwestia graficzna to już nudne outy "publiczne" i map editor a co do akcji to denne teksty nie tworzące absolutnie żadnego klimatu. Efekty w miarę chociaż to na 3 i 4 obrazku ssie. Ten koleś co się potknął wygląda jakby się zapadał pod ziemię. Na dodatek nie umiesz odmieniać słowa fake. ("Jest to moje 3 fake'i") |
Cytuj:
czepiam się :confused: Teksty idiotyczne. Fabuła?... Póki co to prezentuje się na "powrót zuego", który będzie wszystkich mordował, sam nie wie czemu ; p Mam nadzieję że się poprawi. |
Kolejny twój fake i znowu te same błędy.
Na wstępie uraczyłeś nas piękną znajomością odmiany słów. Potem zaczęły się obrazki(mam wrażenie, że coś w tym fake'u było robione w OTS ME). Dialogi wydają się w miarę normalnie gdyby nie "bendzie" i "Pamientaj", przez to leci minus. Efekty mogą być, gdyby nie 3 i 4 screen. Na ostatnim screenie coś mnie zdziwiło "Czas spadać, szkoda mi na nich czasu...", jak może mu być szkoda marnowania czasu na nich skoro oni już nie żyją ? Nie oceniam bo to pierwszy part/prolog. |
Efekty mogą być, ale dialogi na poziomie przedszkola.
|
Nie chce mi się dużo pisać więc będzie krótko:
Orty. Nieczytelne. Fabuła jak na razie tradycyjna, zobaczymy później. Jeden efekt przez trzy obrazki? Błagam... Popraw język bo "OMG" słabo wygląda. -.- - fuj, emoty! Nie oceniam. |
Cytuj:
Co do fake'a... Nie jest źle, aczkolwiek dialogi na poziomie podstawówki, fabuła narazie nie zapowiada się jakoś porywająco, graficznie spoko, efekty ujdą. Jakbym miał wystawić ocenę (a dawno tego nie robiłem) to dostałbyś 5/10, ale takie trochę naciągane. Dawaj następny part, zobaczymy jak ci dalej pójdzie. |
Fajne.
Jakbyś sobie odpuścił te efekty to by było w ogóle super. Eee... przeczytałem... jakbym to sobie odpuścił to by było nadal fajne. ~bendzie ~OMG buduje klimat |
Zapowiada się,że w następnym parcie nadejdzie czas na TurboDymoMena (super hero)
Powiem szczerze, że raczej nie znam się na robieniu fake'ów, ale na przykład fabuła jest trochę śmieszkowa. Dialogi psują cały klimat, Może zamiast "hmmm. zabawę czas zacząć" to może "czas dokończyć moją misje" albo "Już czas dopełnienia się zemsty" Zamiast "OMG, co takiś nerwowy jesteś?" to może "znowu masz zły dzień!?" więcej mi się tego nie chce poprawiać może sam spróbuj w next parcie o tym zapamiętać. Ale tak na serio to może z tego wyjść ciekawy fake:cup: |
Powrót wielkiego zua... teksty i emoty... popracuj nad tym trochę bo na razie jest bardzo słabo przez to co wymieniłem. Dam ci radę, jeśli chcesz umieszczać teksty które będą tworzyć klimat, przeczytaj, może nie całą, ale chociaż rozdział jakiejś dobrej książki fantasy, np.: Władce Pierścieni, albo jakieś opowiadanie Wiedźmina.
Tak na marginesie "OMG, co takiś nerwowy jesteś?"... Bez tego OMG! Dodając literkę ś(która raczej powinna być na końcu słowa "co") nie powinieneś pisać "jesteś", bo wtedy słówko z "ś" przejmuje jego funkcję, więc powinieneś napisać "Coś taki nerwowy?". Od razu lepiej co? |
Kontynuacje fake'i można znaleść tu:
http://www.forum.hunted.pl/f140/dand...tml#post263306 |
Myslisz, że ludziom będzie się chciało chodzić na inne fora?
Zwłaszcza na... hunted.pl? |
OTS ME. I to tak paskudny, nic od siebie nie dodałeś, wszystko w Otsme :/
2/10 |
Nadal ssie. Map editor tak jak mówiłem... Gówno cię obchodzą rady więc jak dla mnie 0/10. Kontynuuj to sobie na hunted.pl ale tutaj nie śmieć.
Cytuj:
|
thomson moze pod wzgledem graficznym lepszy od mojego ale fabula ortografia i humor to dno... 3/10 za grafe
@ poczytalem posty bardziej i uwazam zezbyt ladna grafa tzn wszystkie boki itd. szukanie w noxitu przez 1 godzine -.- OTS ME 90% wiec zeby nie byc gorszy powiem tak jak inni: Za wykorzystanie najwiekszego zua 0/10 :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:28. |