![]() |
Gościu ze Skullem w DP ? ;oo
Dzisiaj tak o 19:50 był nie jaki:
19:57 You see Bartol Biznesmen Wielki (Level 59). He is a druid. ze skullem w dp: tutaj ss: http://img709.imageshack.us/img709/93/skullo.png kto ma kontakt z GM,CM w tibi na GALANIE to niech to mu pokaże ;o |
To rzeczywiście LoL ;D
Dawno już nie grałem na PvP. Może jakimś cudem dostał tp z respa? |
no co ty stoje sobie w dp a tu nagle wszedl sobie z skullem ;oo
|
A może kumpel GM'a? Hah.
|
no co ty... to jakis hacker, albo debug kolejny..
|
JAPIERDOLE ile razy to bylo walkowane, rzucil fire fielda czy jakies gowno pod dp, wszedl do srodka, jakis noob wlazl w fire fielda i o to efekt.
|
no to nawet to jakim cudem majac skulla wlazl do depo ? hahaha
|
Rzucil FB, wszedl do dp i jak juz byl w srodku ktos w to wszedl, tepaki ; o
|
tak dostał tp z respa, tak to daleki krewny gm, tak to hakier
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno już nie grałem na mainie ale czy nie było tak, że po rzuceniiu ff'a atak za chwilę znika (jeśli nikt w niego nie wejdzie!) ? Jeśli tak to koleś rzucił, wszedł do dp i jakiś nubek wbiegł sobie w fielda a rzucającemu zaświecił się skull pomimo tego, że był w dp :)
|
Dupa bo ten sposób już nie działa. . .
|
No to nie wiem :) Tak jak mówiłem dawno nie grałem na mainie. Więc jak to wytłumaczycie? :)
|
Sorry mistrzu, innego sposobu nie ma. Jesli jest to go tu przedstaw i mnie zflejmuj.
Niby dlaczego nie mozna? Rzucam sobie fire fielda przed dp, wejde do srodka bo mi sie znudzi i ktos w to wejdzie. Co tu ma nie dzialac? |
kurde
@up czy ty uważasz się za jakieś mistrza,boga,twórce, bo co czytam twoje posty to w kązdym tylko się wymądrzasz jakbyś wszystko najlepiej wiedział...ogarnij się |
To teraz przemówię ja xD
-Pierwsza kwestia: Po rzuceniu runki typu FF dostaje się blokadę pz (bez skulla jeśli nikt w owy FF nie wejdzie), jednak nie dostaje się jej po rzuceniu czaru ofensywnego (o.0) -Teraz sposoby na skulla w dp: -Rzucić FF, paść, wejść do dp i wtedy ktoś wchodzi w FF - tadaa :P -Inna opcja - gdzieś są drzwi (w drzwiach nie ma pz) i stojąc w drzwiach, jak je zamkniemy, wpycha nas do pz i otóż to Cytuj:
|
Cytuj:
|
widzę że nikt nie odkrył ameryki, więc ja tutaj przedstawię...
są 2 osoby w party, jedna rzuca pod drugą poison fielda, wchodzi do dp i wychodzi z pt. I cała tajemnica rozwikłana ! (teraz idźcie do karlin i róbcie tak samo moje dzieci...) @edit zapomniałem napisać że poison fielda rzuca się chyba obok drugiej osoby a nie pod osobę |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:09. |