![]() |
Danonek Team PK (Serek own3d)
podczas wyprawy w poszukiwaniu pieniędzy i ludzi nasi bohaterowie zostali zaatakowani przez jebanych dupę ****i którzy zaczepiali ich w mieście. Wierny członek DT Miszczul miał w dupie walke i spierdolił. Ależ wielce mężny czarownik Seerreek znudzony ubijaniem wstętnych larw postanowił stanąc na wysokości zadania i pokazać, że "PZ jest dla ciot" a tylko prawdziwi walczą. ;D :cup::cup:
http://www.speedyshare.com/files/207...Serek_Fail.cam |
Chartkor z ciebje :( niefiele brakowauo i bys ich ogarnol ;(.
|
fjełm ;(((
|
chyba wolalbym, zebys zostal w tym pz.
tak, jestes glupi. |
oł ryli? juł stupit bycz!
|
jesteś tak głupi i tępy, że aż żal dupę ściska, rly : (
|
18:29 Miszczul: »lepiej sie pona*******c i pasc
18:29 Miszczul: »niz caly czas siedziec w pz powiedział gość który uciekał przed 23 lvl razem z rzepką... i nie, nie jesteś fajny. dawanie odpowiedzi na praktycznie każdy koment RÓWNIEŻ nie przyniesie Ci sławy. Moderatorom już nawet nie chce się Ciebie banować widzę. Ale to chyba normalne że wszyscy przestają się tobą jakoś specjalnie interesować ;) ah i gz. Widzę że expisz na tym pacc. już 20 lvl |
Cytuj:
--- Leeawe dodał 3 minut i 3 sekund później --- Cytuj:
|
wiesz że niczym się nie różnisz od takiego 12 lvl z karlin krzyczącym "plx fod"
może jedynie tym że jesteś na tyle zwinny aby zdobyć pieniądze na pacc, oczywiście tylko i wyłącznie dla szpanu w karlin : )) |
Nie? :< a to szkoda... jestem "zwinny" xDDDD i pokaże ci jak na TS ;)
|
zabijesz mnie swoim kupionym setnym knightem ? : O
na razie w ogóle nie gram i nie zanosi się na to, internet mi nie pozwala : ( |
Nie jestem dzieckiem Allegro ;(
Net ci nie pozwala? Oo. Tak,tak,tak ;) |
Normalnie chyba sobie zrobie na infernie sorca 30+ i będę cię huncił żebyś NIGDY już takiego idiotycznego tematu nie założył ziooom
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
z blokerem ;(
Ja nie gram tą postacią ;( :cup: :cup: :cup: Gram inną ;( ale dawaj na tą inferne plzz |
Cytuj:
ale że nie ma czego sie bać to ci mówi ze mi internet nie pozwala ja jakąkolwiek grę mmoprg |
Cytuj:
mój przeciętny PING to 1,5k. Pada po 3 razy dzienie -.-. Radiówka Mógłbym jeszcze wymieniać trochę ale po co. Ty zapewne masz gorszego =/ |
Cytuj:
|
Proszę wszystkich członków RDT o nie spamowaniu już w tym temacie. I tak jest to jedno wielkie bagno. Nie topcie się w nim.
Koniec imprezy, dobranoc |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11. |