![]() |
PK Team 45+ mages. Premium&Ventrilo only.
jest to nawiązanie do tematu voltresa. jesli masz zamiar pozabijac hlvlowe postaci zmuszajac je do wbicia rs'a i tym samym lootowac rare sety pisz smialo na gg XXXXXXXX. jedyne wymagania to wbicice 45lv magiem od zera poniewaz nick kazdego z gracza musi skladac sie z jednego takiego samego czlonu. o wiecej info msg.
/tak wiem, ze 99% ludzi tu zagladajacych nigdy nie miala 45lv'a i szukaja noob pk teamu 10lv'li. jesli jednacj chcesz do nas dolaczyc i wbijesz 45 maga w szybkim tempie zapraszam ;) nieaktualne, rekrutacja zamknieta ;) |
Server koniecznie Malvera?
|
@up
od razu ci mówię, jeżeli mieliby by go przenieść na morgane, to byś tam nie doszedł swoim 60knightem, bo oni chcą magów |
tak server malvera, poniewaz juz tam zaczelismy. gildia jest juz aktywna. obecnie mamy 7 członków.
|
Morgana to najwieksze gowno na swiecie. Recruit wciaz jest on ;]
|
Wcale nie mialem zamiaru wojowac 60 knightem. To ze mam go w profilu na Tibia.pl nie znaczy ze jest moim main charem. 45 sorca bylbym w stanie zrobic w ciagu tygodnia tylko poprostu nie znam Malvery i nie widze takiego sensu. Dlatego tez zapytalem.
Cytuj:
|
YEA! Dołącze ^^ Będziecie mieć zaszczyt (?) Popekować ze mną :baby:
|
Cytuj:
|
To też sobie zajebistego gracza do teamu załatwiliście, lulz ;x
|
Jeśli przyjmiecie tego serka to mogę wam obiecać ylko jedno. trzymajcie go z dala od loota bo poleci z wami w kulki w najmniej oczekiwanym momencie. ale jakb nie było - zyczę powodzenia w pk-waniu ;)
|
podpierdzam :|
|
Eeeeeeeeee....? To, że wam pruje od paru miesięcy i w*****am to wy musicie się jakoś odegrać? zresztą. Niby skąd możesz wiedzieć, że rzucę się na loot? ;OO To, że w waszym pk teamie tak było (jest?) to nie oznacza, że ja jestem thiefem ;<
|
Cytuj:
|
ja bym nie bral turkow do party
szkoda golda tym turasom nie zmarnuje sie zacev level 80 ci pomoze |
Cytuj:
|
yyyy okej ziąąą mam kase na refugi + kwadrata na bloka jebne se no-life około 8h przed kompem, zobacze ile wyexpie.
|
8? co tak mało ;< wbij 13 sorca i kup frigo. Niech pobloczy dragony do 38lvl kup vis hura i idźcie na grimy ;)
Wiem, że ten post był po ty by pokazać, że Ser śmierdzi i jest zgniły ale mimo wszystko postaram się nie reagować na zaczepki froguf. Top. Niestety nie bd mógł wbić 45 gdyż złamałem parę palców grając w piłkę (wiem zima jest) a z jedną ręką to najwyżej bota ustawić =/ |
Cytuj:
@ Nie jestem ani rzepką ani anty a calkiem neutralna osoba. Troche pomyslalem i wywnioskowalem ze te grimy to tez nie bylby najlepszy ani nawet dobry pomysl. 38 lvl z 35 mlvl bedzie pociskal z 200 dmg jezeli bloker wezmie 2 grimy to ma przejebane 5 minut dawania dupy. |
mam camy jak z 38-44 przez 2 godziny na grimach typ wjebał. Co prawda bloker miał sio więc takiego waste nie miał. 38 z blokerem na dragach w 1 dzień by wbił.
Napisałem, że 45 w jeden dzień (24h) jest MOŻLIWY. A nie, że ja to wbiłem czy inaczej. |
zamiast gadac od rzeczy zrobcie chary i pokazcie na co was stac a nie forum zalewacie...
przeciez guild juz jest |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:51. |