![]() |
Zmiana właściwości klawisza przez program
Witam ;)
Mam jedno nurtujące mnie pytanie. Jeśli przez pewien program zmienię funkcję klawisza np. (jak wcisnę klawisz A to będzie mi pisał literę B) to będzie to uznawane jako nielegalne oprogramowanie ułatwiające grę? Głównie chodzi mi o przypisanie F6,F5,F9 itp. pod inny klawisz i nie wiem jak to zostanie potraktowane. Może ktoś już miał podobne doświadczenia w tego typu sprawie. Prosiłbym o jak najszybszą odpowiedz. Moim zdaniem nie powinno być to uznawane jako "nielegalne oprogramowanie" ponieważ nie wykonuje to czynności za mnie. PS: I proszę o darowanie sobie komentarzy typu "jak mówi nam regulamin wszystkie programy ułatwiające grę są nielegalne". Dodam, że to nie jest skrypt do botów typu NG czy Efl. |
Bindowanie sobie klawiszy na windzie nie jest nielegalne w świetle tibijskich zasad.
|
ryba znowu zarzuca ironiami -.-
[jaja]nie wprowadzaj w błąd co do programu, jest nielegalny, ponieważ jednak ułatwia grę nieprawdaż ? czytałem o tym gdzieś na tibia.com ale nie chce mi sie teraz szukać :| |
Lubie placki!
@edit @Clockwerk Nie wprowadzaj biedaka w błąd xd @Lilamo Owe programy są w 100% legalne. W żaden sposób nie modyfikują clienta tibii. |
Clockwerk, nie niszcz mu dzieciństwa :P
|
Sory ale nie żyje tylko pixelami... Czasem sobie pogram i cześć. Chciałem tylko wiedzieć jak to jest odbierane. Nie uśmiecha mi się dostać bana za coś takiego i tyle. A tu posty ala nie wprowadzaj biedaka w błąd czy nie odbieraj mu dzieciństwa... Żal
|
OMG. Jak najbardziej jest legalne. To jaki ty masz uklad klawiatury nikogo nie interesuje, nie musisz przeciez uzywac standardowej.
Przciski przemapuj z Intes Keychange i nie bedzie Ci pisal A. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:40. |