![]() |
Berylia OB Ankrahmun.
|
fajnie to wyglądało jak wychodziłem z tomba pod bagnami a kolo mnie przebiega full typa ;x(12 minuta na camie)
|
dobrze im tak ;p
|
ooo, CM walczy o.0 i do tego war mode ?!
|
debuguje mi :<
|
Hehe , fajne to UE za prawie 500 :D A koles jaki 'zonk' xD
Zna ktos dokladny wynik tego OB ? |
Up
OB 80:24 dla polaków potem role zaczęło trapować polaków i doliczyli sobie te pkty i było 80:40 |
gratuluje, tyle moge powiedzieć.
Śledzę ten konflikt (teoretycznie też w nim ja i "moja" gildia uczestniczymy) i z początku sądziłem że berylia jest już przegrana ze względu na zachowanie polaków ("nie bede bił hiszpanow bo nic mi nie zrobili a że zaorali większość z gildii to nie moj problem) ale nareszcie zaczęli walczy ^^. Od czwartku mogę powiedzieć, że na ob wychodze z wami :P pozdrawiam |
@2UP
nie wprowadzaj ludzi w błąd. Openka była ok. 50-20 dla nas. |
no ladnie :x
jeden typek z waszego Rzepkowego teamu też ogarnia :< [Wartibia] Witaj Clima7, dodano nowe konto tibijskie... Accname: 8421*** Haslo: rzepka123 IP: 83.7.40.132 Najlepsza postac na koncie: Gemaro Poziom postaci: 154 Swiat: Berylia [Wartibia] Witaj Clima7, dodano nowe konto tibijskie... Accname: 69801*** Haslo: rzepka123 IP: 83.7.40.132 Najlepsza postac na koncie: Kraishen Poziom postaci: 108 Swiat: Berylia No nic, Bóg zapłać :) |
@up
gooua stopka ankrahmun |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:28. |