![]() |
"Wszystko o Miriam" - Czy przekroczono granice ?
Od dwóch tygodni na TVN leci nowy reality-show, "Wszystko o Miriam". Dla niewtajemniczonych napisze, że Miriam to wspaniała, obdarzona wyjątkową urodą meksykańska modelka. O jej względy rywalizuje sześciu przystojnych kawalerów. W finale Miriam wybierze jednego. Zwycięzca zdobędzie wygraną w wysokości 10 tys. funtów oraz wybierze się z modelką w egzotyczną podróż. Ale jest jeden drobniutki szczegół.
/me prosi by czytelnicy o słabych nerwach zaprzestali czytać kolejny fragment :P Miriam urodziła się facetem........ /me mówi, że ci o słabych nerwach mogą już czytać. Czy waszym zdaniem to jest „fer”, że tych sześciu „nieszczęśników” będzie miało taką niespodziankę w finale ?? Czy granice moralności nie zostały przekroczone..... Moim zdaniem twórcy tego reality-show posunęli się o jeden krok za daleko. Rozmaite reality-show wkraczają coraz bardziej w nasze życie, nasze sekrety i w tematy teraz uznawane za tabu. Czy to jest zapowiedz „przepowiedni” z filmu „Truman Show” ?? Chyba nie ale kto to wie, czy za pięć, dziesięć lat nie będzie takiego właśnie „Truman Show”. |
nienawidze reality-showow, ale ten chyba normalnie obejrze :) Za to, ze wreszcie ktos pokazal, jak te programy robia z ludzi kompletnych idiotow.
|
przegiecie i tyle
|
Ja tego nie ogladam, ale dzisiaj koledzy z klasy o tym mowili.
Zastanawiali sie nad jednym pytaniem...czy ona w gaciach ma to samo co inni mezczyzni?... |
Hmmm....
Oglądam ten program od początku, narazie 2 odcinki i moim zdaniem to moralne dostajo 10 tyśięcy.......... I tak moim zdaniem na tym rejscie to niebedo sie odzywali do siebie moim zdaniem to walka o kase nie o Miriam..... naczy narazie to tak wygląda ;].... Ale sie zmieni jestem pewiem....
A co odpowiedzi to jest to w pelni moralne, kto wie może ktoś z kawalerów lubi "śćisnąć pento" 8o !!! |
Co tu dużo mówić, telewizji nie interesują granice.
Granicą dla telewizji jest oglądalność, czyli teoretycznie to MY decydujemy czy dany program odniesie sukces. Myśle że większość ludzi występujących w tego typu programach nie ukończyło zawodówki, a ich poziom ( tak jak programu w którym występują ) ŻENUJĄCY. Świetnym przykładem może być BAR, co drugie słowo K....., H.... itp. I nie myślcie sobie że ja takie rzeczy oglądam, o nie! ;) |
Greetings!!
Nie oglądam programów typu reality, ale się wypowiem. Moim zdaniem Ci kolesie sami się wpakowali w taką "kaszankę". Przecież każdy wie, że w takim programie musi być jakiś haczyk. W końcu kto by oglądał jak kilku facetów próbuje zdobyć kasę plus fajną babeczkę. Tak samo można się bawić normalnie tylko że wtedy kasa Tobie wypływa z portfela :p Swoją drogą chłopaki będą świetnie się bawić jak wszystko wyjdzie na jaw i wrócą w rodzinne strony. Zjedzą ich żywcem :D ________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
Tylko ludzio o naprawde niskim IQ lubią takie gówna jak to.
Każde reality show to jedno wielkie gówno, ale to śmierdzi szczególnie! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale ja nie moge ale bede mial polew jak to sie wyda rofl... to nei wyobrazalne jest xD No co ktorys z "szczesliwcow" powie jak sie dowie? "Spie#dalam stąd"? Nie moge sie doczekac bo polew bedzie niezly ;x Tydzien z modelka sam na sam na statku... kto by sie nie dobral do niej? ;x (tzn. do prawdziwej ;>) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wczoraj oglądałem to leżąc w łóżku bo mi się nudziło (mam grypę). Po 15 minutach tych bzdur podniosła mi się temperatura. Co za debilizm ._.
|
Cytuj:
@Topic Co to będzie za 10 lat? Nie wiem, i chyba nie chcę teraz tego wiedzieć, ŻENADA, GORSZEJ BZDURY CHYBA NIE WIDZIAŁEM.. :( Choć z dugiej strony smucą takie seriale bo widać głupotę amerykańskich uczestników i jeszcze większą głupote twórców programu, chociaż z trzeciej strony dobre marketingowe posunięcie, trochę kasy za to zarobią... |
@sesaj: Tak. On/ona jest mężczyzną, który poddał się operacji powiększenia biustu i zażywa kobiece hormony. Mówiąc wprost: ma "ptoka".
@topic: This tread sucks. Reality shows sucks harder... |
Dla mnie to gej -.- wszystkei te z***ane ****y ci dyrektorzy niszczą uczucia tych facetów ;/ Mirriam urodził się facetem WIĘC MA HORMONY I NERWY MĘSKIE -.- więc dla mnei to neinormalne a czujecie chcecie sięz nią przespac robierasz ją ona mowi O kuzwa ale JAjA! o on o kuzwa ale PEEENIS -.-"
|
Bleh, ochyda... Chyba ''to coś'' oglądają tylko ci, co mają coś z g-l-a-c-ą -.- (albo rzeczywiście im się wszystko innego znudziło )
A jak któryś nieszczęśny chłopaczyna naprawdę zakocha się w tej ...tym... Miriam !? Tu nie ma za grosz poszanowania ;/ Proszę, twórzcie sobie Amerykanie związki gejowskie , zmieniajcie płeć ... ( i inne kraje świata, nie wiem, czemu wyróżniłam akurat Amerykanów ) Pewno ta Miriam za pieniądze, które dostanie w tym programie zrobi sobie operację... Finału nie obejrzę , choć będzie i moze ciekawy. Szkoda mi tych kolesi -,- |
Żygać się chce...
|
Pa niecierpię reality-show i każde jakie do tej pory było jest dla mnie przekroczeniem granic moralnych
Kiedyś jak pojechałem do Ciotki mojej do Częstochowy, zjechała się cała rodzinka i już w trakcie wszyscy sobie fajnie gadali nagle przyszła Ciocia i zapytała mojego Ojca: -Zjesz coś? Przecież tak długo jechaliście -Ciociu nie mam ochoty -Ahh ty jesteś jak ten Juzek Wywiązała się rozmowa między całą rodziną Ojciec: JAKI JUZEK?! Babcia: No jakto jaki?! TEN Z BIG BROTHER'A ale były jaja, myślałem że padnę ze śmiechu ps. Wieszok czy ty grasz w TerraWorld on-line? |
Reality Show?
Urgh! Dajcie mi wiadro, będę womitował! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:49. |