![]() |
Szczecin ...
Kto z grających w Tibię pochodzi z tego niezbyt pięknego miasta ...
proszę wpisywać Nick w grze, świat, wiek i może nr gg... JEŚLI NIE JESTEŚ ZE SZCZECINA NIE WYPOWAIDAJ SIĘ !!! |
Zagladus, Valoria, 14, 1816861
|
Paroofka Isara 19 1575496 :)
|
Kibus Andrus, AMERA, 14, 2029181
Gumieńce :D P.S. Ostatnio jak byłem w sklepie poczciwie zwanym "Media-markt", widziałem kilka osób gierzących w tibie. Może to ktoś z Was? |
Gimli from Valinor, Hibernia, 14 , 5382831
|
No, tak mało ludzi ze Szczecina?? :D Nie takie małe to miasto!
P.S. Jak nas takie tłumy może byśmy zorganizowali jakieś spotkanie? Napewno odemnie kilku kolesi też by wpadło... Tylko czy wam się to podoba, jesli tak to gdzie i kiedy? |
Wietnam,danubia,11/12,4398206
tu chyba bledu z ortografi nie bylo???:D matecki jak mozesz tez podaj swoj nick itp. ----- By Zaglada Rotfl ! |
Cytuj:
Hmmm, mozna by, mozna by =] |
ehhh znam sporo ludzi ze Szczecina przykłady ....
Azgaroth - 96 lv - Eternia Krwawy Wilk - okolo 70 lv - Eternia Evil-Oles - ok 50 lv - Isara Dna Master Sorcerer - 30 lv - Isara i wiele innych :P mój nick jest na dole :P |
Ja jestem z okolicy :P
Świnoujście :P nicka nie podaje 27 lev (skille 82/78) 23 lata ludzie ze swinoujscia Blant - lev 77 royal pally - Eternia -cos kolo 17 Pamelcia - lev 75- elita knight - Nova lat 27 Ariqa - lev napewno 50 royal pally + Nova -nie wiem Stygmat - nie pamietam - Nova Master Shakur - 35 + knight- Nova - 18 Master Zolwik - 30 + elite knight- Nova Adihash - lev 33 knight- Nova -14 Necrozzy - lev 23 sorc- Nova -16 Agniecha lev 16 druid- Nova - 22 Siwex - lev 32-elite knight- Nova - 16 Mighty Angel -lev 16 druid-Nova -16 Burnedman - lev 34 -knight- Nova Magick Knight -lev 16 + knight- Nova Robercik -lev 40 + (skasowany:()royal pally - Nova-23 Krzesimir lev 20 +elder druid -Nova I jeszcze jedna osoba z okolicy z Miedzyzdroji Kuroishi lev 22 + knight- Nova-23 |
Bueh
Cytuj:
Cytuj:
|
o kurcze ... dużo nas jest :D
To może rzeczywiście jakieś spotkanie gdzieś w dużej kafejce ... ( ja lubię Fenixa ale trochę mały na tyle ludu ... ) Dodam: Fingerout - okolo 70 lv - Danubia Jakieś propozycje miejsca spotkania ... |
proponuje swinoujscie bo ze swinoujscia wiecej osób jest nas bardzo duzo i tak wiekszosci które graja to nie znam
te co wymiwnilem pare postów wyzej znam :P nom to jak ? |
Nom, nie wiem czy był się wybrał do Świnujścia. Jak już to w lato i na wakacje. Ja proponuje np. gdzieś w znanym miejscu w Szczecinie. A co do tamtych Blantów (=P) to nie znam ich. Na forum nie są zajerestrowani, więc. . .
|
Ja też ich nie znam... :D Ale pozatym my - ze Szczecina możemy w Szczecinie a ze Świnoujścia w Świnoujściu... Najwyżej by się w wakacje zrobiło zjazd zachodniopomorskiego nad morzem ... :D . No to jakie propozycje? Tylko trzeba ustalić czy to ma być spotkanie w cafe, żeby sobie pograć czy w jakimś PUBie czy cuś żeby posiedzieć, posłuchać muzy i pogadać... ? Ja jestem za PUBem bo to ma być spotkanie "towarzyskie" a jak każdy gra na innym świecie i zaczną wszyscy w cafe grać to nici ...
|
Siema 4 all! ;)
A więc: Nick - Gwalte Świat - Rubera Wiek (mój) - 13 lat GG - 4895805 |
ja bym wciaz byl za swionujsciem
dlatego ze jest wiecej osób od nas to raz :) a 2 kto wam sie ruszy ze swinoujscia do szczecina :( ale jak cos zrobicie to spoko ja przyjade pub lepszy mozna pogadac o swoich przygodach a w cafe zaraz sie zacznie giercowanie i kicha :/ |
Ja tesh ze Szczecin :D
nick:gewof the dark swiat:danoobia wiek:16lat gg:1421536 I jestem za jezeli chdzi o jakies spotkanie, moze park kasprowicza albo galaxy?? :)) |
oj, w pubie to raczej nie, bo wiekszosc z nas nawet 15 lat nie przekroczyla :P
mysle ze cafee to dobry pomysl ( btw. prawobrzeze czy lewobrzeze:D ) |
Jezeli chodzi o caffe to e-caffe czy do zwyklej ?(
Bo jezei chodzi o e-caffe to nie wydaje mi sie aby byl to zbyt fajny pomysl bo i tak wiekszosc z nas ma kompy w domu a w takiej "kafejce" latwo natknac sie na keylogera :( no i po za tym to ma byc spotkanie a nie kolejna partia w tibie :P Ja mieszkam na niebuszewie i mysle ze mogli bysmy sie spotkac np. w galaxy bo tam jest duzo atrakcji. Teraz bede ferie wiec bedzie troche wolnego czasu :)) i mozna by zorganizowac cos :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:26. |