![]() |
42 RP - Exp/h
Witam,
Potrzebuję wiedzieć ile będę miał expa na godzine na następujących expowiskach. Posiadam RP 42lvl, 82/61. I. Zombie Yala II. Penisula Tomb -2 III. Stone Tomb -3 ( za tp ) IV. Bonebeasty Hellheim V. Dragony Darashia VI. Barb Camp Svargrond Oczywiście jednocześnie proszę o odpowiedź czy w ogóle dam rade expić na tym lvlu na w/w expowiskach. Exp/h oczywiście proszę w przybliżeniu :) Pozdro. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
[quote=malyjanek;2735257]
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dziękuje za odpowiedź. Teraz mam pytanie co do wyboru odpowiedniego dla mnie miejsca do expienia. Z tego co wyczytałem powyżej to na Stone Tomb i Zombie jest taki expi jaki oczekuję.
Po przeglądnięciu respawnu na Zombie nie wiem czy będzie to dobry wybór gdyż jest tam pare necromantów i nightstalkerów ( nie wiem czy to był dobry respawn ) więć trochę może być hardcore, a ja preferują spokojny exp. Bardziej mi odpowiada Stone Tomb, jednak byłem tam już na 40lvlu i padłem. Co prawda miałem wtedy skille 75/48 ( teraz 80/61 ). Jeśli chodzi o dragi to sprawdziłem Darashie i jest trochę lipa. Resp dość szybki i jak wyskoczą 3 dragi to będzie trochę ciężko. Jeszcze mam pytanie co do Helheim. Który poziom polecacie mi do expienia? |
Ostatnio jak byłem tam na Hellheim Kolegę Zaprowadzić, to widziałem 31rp jak latał i sobie dawał nawet radę.. Jedni Ci powiedzą, że możesz iść :).. a drudzy, że Nie :):).. Jak będziesz sobie Spokojnie tam expić, to idź, na pewno nie padniesz.. Ale Musisz uważać :)
|
Ok, spróbuje. A który poziom polecasz ?
|
Jesli cie to interesuje, to na stone za tp 51 rp z podobnymi skillami wyciagam max 50k/h uzywajac royal spearow, nie wiecej.
|
Cytuj:
|
Na barbarian camp dużym będzie z 80-100k z 50% bonusa. Bez sobie policz. Na małym ok 60 k z 50 %.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do Barbarianów, to Tam Jest KOPALNIA LOOTA :):) |
A dam rade na dużym barb campie na 45 lvlu?
Moje EQ jak coś to: Crusader Helmet, Pall Armor, Blue Legs, BOH, Vamp Shield, Platinum Ammu |
na tym Mniejszym Dasz na Lajcie :).
od 50/55 możesz ten duży próbować :) |
Nighstalkerów na zombie się nie obawiaj, miej tylko coś many na exurkę (paraliżują). Tam ogarniałem od 30lvla, i nie powiem, całkiem konkretny exp i kasa.
Tak jeszcze z mojej strony - może piraty? Chociażby na yala. Też ogarniałem od 30lvla, a exp też niczemu sobie. Na bog raiderach yala też dasz radę, ale trochę exurek idzie, to możesz wyjść raptem na 0. I na tym lvl lubiłem też biegać po hero cave. Od hunterów do single hero i spowrotem, koło 50 dorzuciłem necro. Fajna kaska, niezgorszy exp, a i szansa na sporo droższych itemków. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:06. |