![]() |
Grimy i Sea Serpenty
Prosiłbym o mapke jak dojśc do DUZEGO spawnu grimów oraz do DUZEGO spawnu sea serpentow.
albo po prostu jakby ktos mogl wytlumaczyc.. |
Grimy respią się na Darashii, niedaleko necro questu - przed dziurą ze smokami trzeba skierować się w dół i tam jest jaskinia z trzema. Większe respy są w cemetery quarter na Yalahar. Sea Serpenty można znaleźć podczas wypraw ze Svargrond po wykonaniu questu u NPC Captain Haba. Pozdrawiam.
|
Wez sie zapytaj kolegow, a nie rob wiochy. Skoro chcesz exspic na nich to zakladam ze masz duzy lvl i jakis znajomych. Poza tym sa inne strony dobrze informujace o tym. Zenada i lenistwo
|
po pierwsze pytałem o DUZY resp a nie 3 grimów.
a po drugie tprosilbym o jakas mapke czy cos ;o A ten ktos up wez wypie###### posty gdzies indziej nabijac ok? |
Dość duży resp jest na darashii, koło vamp hella. Jak nie wiesz, gdzie jest vamp hell, albo chociaż podwójny i potrójny resp necro, to włącz se mapkę jak dojść do necro questa, poziom przed tym pentagramem (pentagram jest na poziomie z bramką lvlową) nie schodzisz tam, tylko kierujesz się na południe do oporu, schodzisz i grimy będą po >.
Ponoć pod nightami na cemetery też są fajne, ale nie wiem, nie byłem. |
zrobienie mapki zajmie z pol godziny na sea serpenty
zrob sobie questa na wejscie i sam sobie zmapuj sea serpenty i obczaj, gdzie ci sie najlepiej expi. mi osobiscie najlepiej szlo na poludniu peace |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:04. |