![]() |
Wielki Problem
Mam otóż taki problem.
Wszystko ladnie mam tibie gram sobie ale jak chodze to czasem mi przerywa. albo tak mapa nie idzie ,,gładko" albo chwilowo moja postać stoji w miejscu. Co mam z tym zrobic? framerate jak juz wejde w ciemnie miejsce i wogule wynosi 127 |
Masz lagi/freezy. Zmień dostawcę neta lub jego prędkość. A lepiej to 1sze.
|
Moim dostawcą neta jest Vectra.
Predkosc 8mb/s ale dzielone łącze. Wczoraj mój brat ściągał coś i miał dużo odpalonych stron więc może tu leży problem? |
Tak, podczas ściągania mogą być lagi.
Też mam Vectre 8 mb i ogólnie chodzi elegancko. Ale granie online + ściąganie czegoś to nie jest dobry pomysł. |
Tzn.Przycinało wtedy kiedy bylem na cockroach na początku.
A tak jak chodze to mi sie wydaje,że mapa nie chodzi super na maksa.Moze poprostu mialem przerwe kilka lat i nie jestem przyzwyczajony ;d zresztą mam niski lvl to tu też może być powód.A zresztą najlepiej jakby ktoś podał skype ja bym napisal wziol wspoldzielny ekran i by zobaczyl czy jest dobrze i jestem przewrazliwiony czy w czymś tkwi problem. Pozdrawiam |
Szybkość netu w dzisiejszych czasach nie ma znaczenia w przypadku Tibii.
Chyba, że ktoś jest zdesperowany i gra na modemie 56k. |
Jak przeczytałem nazwę tematu to myślałem że chodzi o jakieś życiowe rozterki, a to na szczęście tylko Tibia, ufff.
|
Cytuj:
|
To jest jednostkowy przypadek.
Aktualnie większość interfejsów sieciowych jest zintegrowanych na płycie i pochodzą od tego samego producenta, co eliminuje jakiekolwiek niezgodności i zmniejsza skalę występowania unikalnych problemów. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:59. |