![]() |
Knight vs Paladyn
Witam !
Mam knighta 31lvl, skille 60/55 i zastanawiam sie czy warto grac Knightem ja za nic niezabije Dragona a palek zabil go z palcem w dupie... a wiem ze on tez skillami nie grzeszyl... I teraz pytanie czy po 60-100lvl te Hity sie wyrownaja mniejwiecej ?? i 2 zecz ktora wkurza to ze knight dostaje na lvl 15hp 5many a paladyn 10hp 15 many czyli na kazdy lvl dostaje 5 pkt wiecej... Prosze o odp i nieczepianie sie o ortografie PLX !! |
Mysle ze nie warto w ogole grac,skoro nie zabijesz dragona z takim skillem i takim lvlem;) A tak na powaznie-zabijesz go na luzie;] Lvl ma jakis zwiazek z hitami,czym wiekszy lvl tym wiekszy hit,ale o malo punkktow,nie wiem ile dokladnie... A jesli chodzi o 2 rzecz,to ja Ci nic nie poradze;]
|
Knight jest postacią NIEMAGICZNĄ więc dostaje mniej many na lvl, podczas gdy paladin ma więcej czarów i umiejek, jest wojownikiem świętości (za dużo Wow'a :/) i musi miec wiecej many od knighta.
AMEN. |
to kto leprzy
i niemam odp na pytanie czy na wyzszym lvl 60-100 hity knight i palka sie wyrownaja czy palla caly czas duzo wieksze hity?
|
Palek NIGDY nie ma większych hitów nie licząc momentów gdy używa assassin starów. Knight na 100lvl może uderzyć z normalnej broni za około 400 podczas gdy paladyn może za 300 z groszami (enchanted speary).
|
Cytuj:
To dlaczego, bijac tego samego potworka z samej broni, bez magii, rp zawsze (ew zdecydowanie czesciej) ma wiecej expa? ;-) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:16. |