![]() |
Buty na sezon 2010
Witam..
jakie buciki polecacie na takie dni jak ogolnie mamy teraz ;d interesuje mnie markowe obuwie ;D pewnie taki temacik sie przyda bo ja akurat nie mam czasu do przegladania allegro czy tam czegos zeby znalesc jakies fajne buty ;d w sklepie u mnie na wiosce nie ma nic tylko jakies "adonisy" "nikle" pozdro |
Glany. Solidne i praktyczne, na każdą porę roku.
|
Cytuj:
lol wtf? Co roku zakladasz temat o kupnie butow? |
@up
Hahahhaha Spaaj ma widoczny problem z butami xD Cytuj:
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=216433 Dedam |
ahahahah ;D są rożne zboczenia ;D
Chłop powinien mieć buty solidne i wygodne żeby się nie zniszczyły szybko. Kieruj się tym przy doborze. Chlop to nie baba , wyglad sie dla nas malo liczy , wazne zeby bylo trwale , wygodne i praktyczne. |
|
Cytuj:
I tak napiszę: GLANY! |
Magnum Stealth III a nie jakies tam glany na krzywe giry ; )
Kup se buty nike - mobyć jakies w miare ogarniete ze skory i polazisz mzoe ze 2-3 lata (ja juz 4 latam w tych samych i sa calutkie i jak nowe :)) |
http://img442.imageshack.us/img442/1...zakgoretex.jpg
<33 Nike są dobre na wiosnę/ lato gdy chcesz sobie pobiegać lub dłużej pospacerować, polecam, mam swoją parę od 2 lat i nie narzekam ;) |
zakup sobie air force one (nike) i bedzie fajnie, bo sa zajebiste i jest duzo wariantow :D
|
Jak można łazić w glanach? Cięzkie to, gorąco w tym, paskudne to i kompletnie nieporęczne.
Najlepsze sa czarne Nike Air i nie ma uja we wsi. |
Trampy Converse.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozatym CERA-TEX monowski w kazdej postaci SUX! ; ) |
Cytuj:
I tak pisałem, na dłużej preferuję Nike, bądź co bądź samobójcą nie jestem, lubię moje nogi ;) |
Cytuj:
Nie wiem jak wy nosicie buty przez 4 sezony. Ja KAŻDE potrafie zaorać w max 1 sezon(dobra, glany w 2). Rbk, Puma i Umbro. Nike i Adidas się nie tykam. |
Mhh, nie wiem czy chcesz się pochwalic, że nosisz jakieś markowe buty jak co drugi człowiek, czy co ale weź chłopie przejdź się do sklepu/ wejdź na allegro wpisz sobie firmę jaka Cię interesuje i sobie coś wybierz i tyle, po co to zakładac temat ja nie rozumiem?
Lol, 3 tematy o butach, coś z tobą nie tak? Jakiś fetyszyzm?(tak, zaraz mnie pewnie zjedziesz, że jestem niechlujny i nie patrzę w czym chodzę, go ahead!) Cytuj:
@edit, wiem! kup sobie takie buty z pumą z przodu i taką linią z boku prawie jak na butach pumy, a sama puma musi miec 2 przednie łapy obok siebie, a nie złączone tak jak normalnie. ostatnio to bardzo modne! |
Cytuj:
|
@up
Markowe jest lepiej wykonane, dłużej wytrzymuje i, jak sam napisałeś, lans. Mi podróby nigdy nie wytrzymały dłużej niż 2 miesiące. @down Szybszy! |
No tak, po co jechać do miasta i poszukać fajnych butów, lepiej spytać na forum. Ja pierd**e, co się z tymi ludźmi dzieje...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56. |