![]() |
Hunt GS w takim składzie..Da radę :P?
Witam!..mam 50 lvl skille będę miał duże za 2 tyg. około..82/65. Będę chciał huncić GS'y pierw z kumplem chcę załapać rytm i tak dalej..kiedyś nie chodziłem miałem neta słabego tera już tak nie ścina.
Ja 50 lvl pall...i mój kumpel 31 druid. Pytanie jest takie...na expienie. 1. Uciekam z nim, a on nawala z run...i ja luruje je pojedynczo. 2. Ja bloczę na full defa Gs'a..on nawala z explo/avalanche lub z innych tego typu run..jego mlvl to 35 bodajże.. Drugi sposób będziecie napewno odrzucali..ale powiedzcie jakie miałbym około waste na jednego GS'a tak średnio :) |
Dobijesz taki skill to sam możesz tam siedzieć ;d
|
Na 50 levelu to se daleko nie uciekniesz hehe, Gs ma szybkość lvlu 80 z utani hur ? jeśli dobrze pamiętam to gdzieś to wyczytałem. Radze ci do teamu dodać Knight'a i może Sorca ? Drut by sio'chal knight'a, knight bloczy a ty z sorcem walicie Gs'a :)
|
@Up:
LMAO!!!! xD Pozdro w 4 na GSach... Jest kilka opcji: 1.Kupujecie Uhy(są tanie jak barszcz(chyba 1k za bp, czyli tyle co manasy,a leczą więcej) + druid może zrobić) i on Cie leczy,a Ty bloczysz, 2.Z takimi skillami solo możesz iść,a jak będziesz miał waste pare tys. to nic sie nie stanie, 3.Sam sie leczysz i jednoczśnie blokujesz,albo obydwoje zwiewacie,ale tak żeby GS nie bil maga. Oczywiście bloczysz na full attack i bijesz,ale nie koxuj zbytnio,bo możesz na combo zejść. |
Cytuj:
^^ po 1 primo powiedz od ilu gs-ów może paść ... po 2 primo jeślij jest się ogarem i sie wie kiedy leczyc to ch** a nie combo bedzie.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16. |