Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   [PG] 55MS + 300k na waste (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=228552)

Duszenk 03-03-2010 10:46

[PG] 55MS + 300k na waste

Chcialbym sie poradzic was w sumie, gdzie i jak zrobic ladne PG, eq jest standardowy, mlev 43 [bez sprzetu] i chodzi mi o jak najszybszy exp, waste czy nie, dla mnie bez znaczenia. Dodam jeszcze, ze nie mam blockera ;/.
Czekam na wasze propozycje :) odrazu jak mozecie to napiszcie przy danej miejscowce ile mozna wyciagnac na godzine itp.
Dzieki!

greg007 03-03-2010 12:20

jak masz tyle kasy na waste zrób sobie pełno run fire ball kup pełno potow i na gsy lub jak naprawde na kasie ci nie zalezy to magma set i na dl-e na utamce(ja od 60 drutem bez utamy na dl ale bylo to ponad rok temu)

Demonwrestling 03-03-2010 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez greg007 (Post 2738539)
jak masz tyle kasy na waste zrób sobie pełno run fire ball kup pełno potow i na gsy lub jak naprawde na kasie ci nie zalezy to magma set i na dl-e na utamce(ja od 60 drutem bez utamy na dl ale bylo to ponad rok temu)

ta pg na gs albo dl ja pierdole..
zmotaj se blokera i idz na grimy

Imladir 03-03-2010 13:22

na water elementalach ladnie bys expil okolo 180k/h ~ przy pustym respie zaraz po ssie poki boterzy nie wpadna ;p
exori vis tam ciskasz tylko exp dobry, kasa zaoszczedzona

Duszenk 03-03-2010 15:33

@up
Nie zlece tam na combo przypadkiem?

@topic
Dajcie jakies jeszcze alternatywy, gdzie naprawde moge wyciagnac dobry exp grajac solo. ;)

Duszenk 03-03-2010 15:37

@up
Gram na PvP, nigdy nie gralem na non bo to zal;>.
Ciagle pierdolicie z tym blockerem, a ja mowie, ze go nie mam.. dlatego pytam o PG solo, jak nie wiecie to nie pisac i hoii.

Zacev 03-03-2010 16:02

Idź sobie na workery waste gwarantowane.
Nightstalkery , dle , no bez blokera wybor jest mniejszy ale mysle ze znajdziesz cos godnego polecenia.
PS
Nawet ancient scaraby - przyzwoity exp , jak szkoda Ci czasu to nie zbieraj p armow itd sama kase i tylko ciagly exp na najwiekszych respach pomagajac sobie z SD.

--Ogorek-- 03-03-2010 16:37

goroma bonebeasty, 300k/h na premium staminie. kup ava, smp i lecisz.

temat do zamkniecia

demoninator 03-03-2010 17:46

Sd i na frosty. Waste będzie exp będzie. A jak masz blokera to grimy.

Duszenk 04-03-2010 16:28

Moze jeszcze jakies pomysly ? Czy temat juz wyczerpany?

AdiZgOlekk 04-03-2010 16:51

na waterach mozesz zrobic pg, przy odrobinie szczescia nawet na proficie... a kase sobie mozesz zostawic na pozniej

Berafito 06-03-2010 14:39

"wes blokera, wes blokera" wescie bo pierdolca mozna dostac kretyni, ile razy wam mowil ze bez blokera i koniec kropka ? ALE NIE WES BLOKERA OK??// jezu..

topic - water elemental, earth elemental na edron albo na lb za bramka od 50lvla, bb isle tylko bierz tam zawsze bp avalanche bo czesto jest tak, ze wychodzą 2 bonebeasty i pelno ds/cryptow :) ja swoim palkiem od tego biore stealh ringa, jeden starcza na 6h hunta; dobrym wyjsciem nawet wyjebanym są quary :) jednak naprawde tam musisz uwazac bo hardkor niesamowity, ale z vis hura exp jak marzenie.. chociaz lepiej tam na 70+; ancienty to juz ci mowili, ale ja tez powtorze bo to jest wyjebana rzecz :) 60k/h+ spokojnie wyciagniesz, jest wiele caveów wiec ktorys napewno bedzie wolny, ogolnie jest tam zajebiscie wychodzisz na + praktycznie zawsze a jak zbierasz plate armory w baga to juz w ogole.. a co do waterów to bierz helmet of deep i zebys padl to musza byc ze 4 ;p. Daja expa troszke mniej niz dragon a siada na vis hury tobie lub 3x vis + wand.

pacerapid 07-03-2010 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Berafito (Post 2739441)
"wes blokera, wes blokera" wescie bo pierdolca mozna dostac kretyni, ile razy wam mowil ze bez blokera i koniec kropka ? ALE NIE WES BLOKERA OK??// jezu..

topic - water elemental, earth elemental na edron albo na lb za bramka od 50lvla, bb isle tylko bierz tam zawsze bp avalanche bo czesto jest tak, ze wychodzą 2 bonebeasty i pelno ds/cryptow :) ja swoim palkiem od tego biore stealh ringa, jeden starcza na 6h hunta; dobrym wyjsciem nawet wyjebanym są quary :) jednak naprawde tam musisz uwazac bo hardkor niesamowity, ale z vis hura exp jak marzenie.. chociaz lepiej tam na 70+; ancienty to juz ci mowili, ale ja tez powtorze bo to jest wyjebana rzecz :) 60k/h+ spokojnie wyciagniesz, jest wiele caveów wiec ktorys napewno bedzie wolny, ogolnie jest tam zajebiscie wychodzisz na + praktycznie zawsze a jak zbierasz plate armory w baga to juz w ogole.. a co do waterów to bierz helmet of deep i zebys padl to musza byc ze 4 ;p. Daja expa troszke mniej niz dragon a siada na vis hury tobie lub 3x vis + wand.

W 1oo% jestem za :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06.