![]() |
tajemniczy pokój
http://img411.imageshack.us/img411/3474/beztytuumfm.png
czy to jest normalne? da sie wrzucac smieci do tego pomieszczenia? jesli tak to jak? ;> |
przez okno :baby:
|
Nie wiedziałem, że ktoś zrobi temu zdjęcie. 8o
|
Odwal się od mojego pokoju lols.
A da się wrzucić przez kraty normalnie itemy |
nie da sie przez kraty ;x
|
To jestem pro bo właśnie przed chwilą wrzuciłem :confused:
|
Bardzo ciezka sprawa ale spróbuje pomóc...
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@UP:
fail, trzeba mieć premium na Plemionach, Komandora na OGame i 2k antymaterii tamże... @TOPIC: każdy wie że przez kraty da się rzucać...nie karmić trolla.. |
Bzdura, przez kraty się nie da, i nigdy się nie dało znawcy :baby:. Da się to wrzucić przez okno, jeśli się wie jak. Taka łamigłówka, pokombinuj.B)
|
@up
Ja pierdziele idź i zobacz, że się da ziął ! Ale nie przez ścianę tylko przez kraty ok?;) |
Old, on nie odróżnia ścian od krat bo ma wh z CS'a pod tibie przerobionego... :D
/close, odpowiedź udzielona... |
Ta, chyba u ciebie na OTS'ie, specjalnie byłem i nie da się k*rwa otworzyć! Może byś poszedł zobaczyć?! Bo nawet nie byłeś zobaczyć a pier...lisz X(
Edit. Może filmik nagram?! Poza tym nie jestem twoim "ziomem"... |
Wrzucać przedmioty da się tylko przez okno!
Mała wskazówka (bear paw): http://img233.imageshack.us/img233/7684/screen143.jpg |
ciekawe kogo shackowali że tam rary wrzucali... :D
no niby przez okno się da, ale to nie zmienia faktu że ktoś nieźle rarów się pozbył :P |
Co od tematu to pewnie się da jakoś.
A to nie jest hacknięty char, tylko ots... Zobacz ze ma hunting spear oraz viper star'a na środku pokoju. ;) |
To nie jest żaden OTS, tylko test server.
|
Potwierdzam, jestem na tym screenie :D (Turnwal)
|
Cytuj:
|
taaaa @UP, za gp czy PLN? swoją drogą ciekawa koncepcja, kupować rary żeby je wyrzucać, nowy trend! :]
@TOPIC: skoro się przez kraty nie da, znawcy, to czemu ja na mainie, na carrionach pod thais bez problemu przerzucam?... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:24. |