![]() |
Tak sie poluje na leszczy na 40 lvl :D
Trzeba przyznac ze niektórzy goście powyżej 30 lvl to totalni luzerzy albo dzieciaki... Zapraszam na stronke w celu obejrzeniu kilku ciekawych filmików z "polowania" :D
Ostrzegam ludzi o słabych nerwach że filmy zawierają przemoc 8o http://dungeonscraft.td.pl/ Pozdro |
Nie można wyświetlić strony...
Może dasz link do samego filmu... |
Daj bezpośredni link do filmu... NIe mzona Wyswietlic strony :(
|
Cytuj:
|
@up
n00b... i na zlosc powiem: daj bezpsredniego linka |
Cytuj:
@Topic Dawaj linka.:P Ciekawe czemu nie dałeś, czyżby próba haka*? ======= * - Jasne, że nikogo nie oskarżam, po prostu musiałem coś dodać żeby nie była dokładna kopia 2 postów wyżej. - :P |
X( X( Co To Ma Byc!!!!! Dawaj Link Do Filmu A Nie Jakies GÓwniane Stronki!!!! X( X(
|
Pomylka zaraz podam linka...
Sorki ale zle wrzucilem stronke na serwer i dlatego nie mozna wejsc :(
Zaraz podrzuce link do dzialajcej stronki z filmikami... Nie denerwujta sie tak panowie :p |
Dzialajaca stronka :D
Link sie nie zmienil, ale strona juz dziala bez zarzutow, żeby nie było żeby coś jest nie tak :p
Wrzuciłem wszystkie filmiki jakie mam Miłego oglądania <a href="http://dungeonscraft.td.pl/">Dzialajaca stronka z filmikami :D</a> Cya in Tibia |
Dobra jeszcze raz.... eh
|
a które filmiki sa z pk, bo nie chce mi sie wszystkich sprawdzac ;)
|
Skad masz ten film double UE?
|
Wirus ...
Jesli nie chcesz byc schakowany nie wchodz na strone. AVP wykryl exploita zaraz po wlaczeniu jej.
|
Jaki wirus ????!?!?!?
Cytuj:
Na stronce zamieściłem filmy nie chcesz to nie ściągaj !! Pozdro |
****a wiecej nie sciagam od takich n00bow.stfu! Dzieki Luki za informacje, ale dlaczego antyvirem on-line mi tego szitu nie wygrywa?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To, że jemu wieżysz to już twoja, chora sprawa. Ja zeskanowałem MKS offline z najnowszą aktualizacja i nic nie wykrył. Potem zeskanowałem on line (też MKS) i tez nic nie wykrył. Jak jesteś lamer to tez jest tyllko i wyłącznie twoja sprawa.
|
?
All czyste -.- Niewiem czemu się go czepiacie...
|
Ummm Chlopie Nie Wiem Czemu Zostal Wykryty U Ciebie Wiros Ale To Prawdopodobnie Dlatego Ze Masz ***owy Program I Nie Zna Tych Rozszerzen ( .Rec )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:35. |