![]() |
Co do qestów, paccy i leveli
Mam kilka małych pytań(no może kilka prośb)
1)Czy jeśli kupię pacca na rok za 200 zł to on się mierzy równo rok (od 1 stycznia 2004 do 1 stycznia 2005) czy czas odmierza się tylko wtedy kiedy wejdę do gry????? 2)(to ta prośba) Prosiłbym was o podanie mi jak najwięcej questów w tibii : w punkcie a podawajcie gdzie jest w punkcie b podawajcie dla jakich lewelowców i w ilu trzeba tam iść w punkcie c podawajcie co będę musiał pokonać w punkcie d podawajcie co otrzymam w nagrodę w punkcie e podawajcie jak otworzyć skrzynie którą tam znajdziemy 3) I trzecie pytanie dla tych co grają naprawdę dłgo w tibie: Jak można przejść w godzine na main z rooka (gdzie expić), jak można bardzo szybko (z jakkieś 3 dni może 4) zdobyć 25 lvl z 9 lvlu palladynowi bez pacca. Nie mam więcej pytań z góry za wszystko dziękuje i pozdrawiam tibiańczyków. PAPA |
1. Pacc liczy sie tak np. wykupujesz paca 30 marca 2004 r i kończy ci sie on 30 marca 2005 r.
2. O questach na furum sie nie gada. 3. Rook idzie przejsc w godzine tylko trzeba sobie szybko zalatwic dobry sprzet a potem isc na potworki: 1-3 level - Raty i Cave Raty 3-5 level - Bugi , Trole , Orki , Wilki 5-8 level - Szkielety , Niedzwiedzie , Orki Spirmany Jeżeli chcialby być palkiem to mozesz nawet w 4 levelu isc juz na minosy z spirami. |
Qest spooling jest zakazany. Co do pacca to trwa on 11 miesięcy a nie cały rok.
|
Odpowiedzi już padły,o questach tutaj niczego się nie dowiesz, + były juz podobne tematy
~Zamykam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23. |