![]() |
Nie działa mi tibia... kto pomoże?
A więc tak... Od kiedy mam nowego złomka to nie toleruje on Tibi -.- wszystko najnowsze ma zainstalowane od najnowszych bibliotek DX 9.0c po najnowszą bibliotekę DX 11, OpenGL 3.0... A gdy gram w tibie problem wygląda tak że jest jakaś koślawa grafika bardziej niż ta oryginalna Tibi i po chwili grania wyskakują errory ;(. To by było na tyle i liczę na pomoc bo mam fazę na tibie :P Pzdr. :)
|
Cytuj:
ZA LEGALIZACJĄ! |
Jest git
Nooooo więc tak sam to naprawiłem.... Dla tych co mają podobny problem powiem co trza zrobić... Po prostu jak ma się za dobry komp na takie gry to w opcjach trzeba zaznaczyć najlepiej OpenGL i zmniejszyć frame limit do minimum bo silnik graficzny nie ogarnia jak gra się na DX9.0 :P Mój frame na DX9.0 skakał od 550 do 630 a na minimum w OpenGL jest od 100-120 i wszystko ładnie śmiga grafika jest ok i nie ma żadnych errorow. To by było na tyle :]. PoZdRo:p
|
powiedz dokladnie gdzie to pozmieniac bo mam ten sam problem na radeonie nowym
|
Ok, musisz wbić w Options->Graphic->Advenced-> i tam masz napisane Select graphic engine. Tam zaznaczasz OpenGL i całkiem na dole pisze Adjust framerate limit i przesuwasz wskaźnik do minimum i szpilen :>.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:43. |