![]() |
65 RP + Dragon Lord = Gdzie ?
65 Rp
85 Distance Fighting 15 mlvl 1.Gdzie moge expić na Dragon Lordach z Composite Hornbow + Onyx Arrows na Pacc ? (Uwzględniając np. miejsce do ucieczki itd). 2.Co myślicie o expieniu na DL na tym charze z Composite Hornbow + Shiver Arrow (Obrażenia od lodu). 3. Zrobiłem druida i zamierzam go troche podexpić. Jakie najlepiej robić runki ? Mogą iść albo na sprzedaż albo na mojego main chara, wyżej wymienionego RP. Mam domek z dwoma łóżkami i właśnie tam zamierzam kłaść spać druida więc można też pod uwage brać tą informacje. |
taki rp lepszy exp + loot wyciągnie na helheim -5 :?. Uważam że expienie na dl jest mało opłacalne. lepiej wbić 80 i z asassinami na frosty. ale to twój wybór.
Co do druta nie ma on zbytniego wyboru co do run. najbardziej opłacalne są icicle, jednak na ava również da się robić i wykorzystać je w expieniu. Jednak kolejny raz - nie ma sensu. Lepszy magic, profit, i exp zdobędziesz podczas expienia. |
Jako że mam RP Jerry, pozwolisz że się wypowiem. Expienie na takim levelu na DL jest nieopłacalne, tym bardziej z onyx arrowów i tego łuku. Na taki level, to mogę Ci polecić robienie tasków na mutated ratach - dobry exp i jeszcze lepszy zarobek, a na 80 lvlu i tak się nie opłaca bić frostów z assassinek, tylko z power boltów jeśli już. Bierzesz Arbalest, 1k pb i idziesz na frosty albo dle.
|
dokladnie ;] mając arbalesta lub jeszcze lepsza kusze jak iron worker czy cos to za power bolce z samych gp ci sie zwraca :p tylko naprawde poki co t rs i siedz na dragach albo wlasnie mutated raty bijąc takze mutated humany..
a najlepiej to wiesz co :P? zrob sobie gorome i na bb isle expij ojj synek ; D ja tam z takim distem jak ty tylko na 87lvlu z full staminą i enchantami wyciagam po 180k/h expa :D |
BB Isle czyli ??
|
Cytuj:
|
Dzięki za wyjaśnienie.
Dobra też jest miejscówka pod cmentarzem na yalahar z banshee i braindeath. Tylko trzeba być mocno skoncentrowanym na niskim lvl bo można łatwo paść. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:59. |