![]() |
Death metal parrot \.../
film ofc znaleziony na necie ;p
http://www.youtube.com/watch?v=PWhxCB0ndJE |
Stareee ............... <znaki>.
@Pepeszka Jestes gejem?Zmieniasz avy co 5min w dodatku na co raz to bardziej gejowskie :p @down Pytanie kierowalem do pepeszki ... ,,[...] odezwa sie nożyce [...]" |
Cytuj:
A ja? Strach pomyśleć :o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
offtop: Poczytałeś już co to znaczy ironia? :( |
Cytuj:
Nie przeczytałem co to ironia ponieważ nie mam dostępu do książek i internetu. Tak, ustawiłem taki podpis ponieważ chcę być fajny, nie aż tak jak Ty, ogólnie "fajny"...:baby: |
Panda, to jest akurat pierwszy avatar pepeszy, który jest fajny, więc stfu : >
|
Cytuj:
Cytuj:
Nie wiem, co tacy ludzie robią na forum, naprawdę istnieją takie osobniki co się cieszą, że napiszą coś głupiego i ktoś przez nich się choć troszkę zdenerwuje o.0 ? |
Cytuj:
Cytuj:
Zwłaszcza że umieszczamy wiadomości na FORUM INTERNETOWYM !! Poza tym jak Cie denerwują wpisy anonimowych kolesi to czas sie leczyć. |
Cytuj:
Z tym czytaniem "co to jest ironia" orientuję się, o co chodzi (kojarzę sprawę) i jeśli nie przeczytałeś, to kwalifikuje cię pod nooba :P I to jest fakt, więc nie kontynuuj tego bo znów flame powstanie. A tak na marginesie, zastanawiałem się tylko co kieruje takimi osobnikami jak TY. I nie bulwersuj się ani tutaj, ani na PW bo wiem, że swojej racji ci nie udowodnię. |
Cytuj:
|
Joł,joł madafaka! Seereek powraca i wyliżecie mu zwierzaka!
Death brudas : Jebać Metali na 100%. Typ z avatarem z swoim fejsem: Jebać Praszczurów na 100% No Name: Pozdro dziecinko ;** |
wychilluj trochę i idź się przewietrzyć, bo masz chyba za duży nadmiar cukru
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:14. |