![]() |
Kto kojazy ten film?
pamietam taki urywek z filmy byc moze do byl sam poczatek moze troche potem
-dwaj harleyowcy jada przez pustynie zajezdzaja do baru tam spotykaja tez harleyowca starszego jakiegos, starszy zamawia whysky jakies, potem przyjezdza policja i zabijaja go <!to jeden z urywkow ktory pamietam> -ci dwaj harleyowcy bodajze bracia napadaja na jakis autobus moze z więźniami moze nie, udaje sie im go przewrocic :-0 -w ciagu filmu jeden z tych braci motorowcow ginie potem drogi chce sie zemscic za jego smierc przyjmuje zamowienie chyba nawet za darmo by kogos zabic i przy okazji zemscic sie za smierc brata ale tez ginie pod koniec filmu jakos tak to bylo XD wiem ze strasznie namodalem ale moze ktos skojazy to :) dziekuje z gory |
Tak kojarze, to zapewne - Dwaj harlejowcy[sic!] na harlejach [sic!!]
Cos takiego8o |
Nie pytaj na tym forum, bo od kiedy są surowsze kary za bota to dużo ludzi zaczęło grać manualnie, w związku z czym nie ma czasu na oglądanie filmów. Polecam bardziej peb'a.
|
Chyba ze ktos treni na monku ;X
|
Śniło Ci się ;P!
A poważnie to nie wiem. I popieram propozycję z peb'em ;) |
peb.pl nie za bardzo tak nie odpisza nawet na film filmweb pisalem ale cos slabo nikt nie rusza
|
ja Kojarze dobre:D
|
Jestem lekko wciecty i chyba pamietam ten film... to byl film z eddy murphu pt: 48 godzin lub Nastepne 48 godzin. Pozdrowienia z gizycka :) Brooowaarrr
|
Cytuj:
|
Moze za duzo palii. Podobno dzuiry w muzgo sie zarastaja.. A ja jesteme dys ortografem czy mozgiem i niewiem czy robie bledy
|
Cytuj:
NA FORUM FILMWEB NIKT nie wiedzial hahahah ;*************** a co do mojego opisu teraz porownajcie jaki jest na prawde ;) Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:50. |