![]() |
Problem przy włączaniu się cs'a
Błąd "0x5f1baed8" jest to błąd systemu. Cała nazwa brzmi:
Instrukcja spod "0x5f1baed8" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x00000564". Pamięć nie może być "read" Przyczyną tego błędu może być: * Złe usuwanie sterowników * Wirusy, trojany, robaki które mogą nam siedzieć w systemie * Nieoczekiwane błędy w rejestrze naszego systemu. Jak rozwiązać nasz problem? * Niestety musimy odinstalować Counter Strike * przeczyścić/przepatrzeć błędy w rejestrze Aby uruchomić rejestr należy przejśc: Start / Uruchom / regedit***** * Przeinstalować nasz komputer antywirusem * Ponownie zainstalować grę. Można też usunąć pliki: AppUpdateStats.blob i ClientRegistry.blob /\ To znalazłem w google, rozwiązywałoby to mój problem, gdyby nie to, że nie wszystkie z porad wiem jak spełnić. Odinstalowałem Cs'a kilka razy. Przeczyściłem rejestr CCleanerem. Ale o co biga z przeinstalowaniem komputera antywirem? Chodzi o zwykłe skanowanie? Skanowałem nortonem i avastem. P.S. Mam steam. |
jak włączysz steama i bibliotekę gier kliknij na właściwości CS'a
Wtedy masz możliwość wpisana komend które zaczytają się od razu przy starcie więc wpisz "-software" i jeżeli gra Ci sie nie wysypie to będzie znaczyć że to wina opengl i trzeba cos z grafiką pomyśleć , narazie tylko to mi do glowy przyszlo Ewentualnie faktycznie możesz mieć bałagan w sterownikach od grafy , zawsze najlepiej wywalać sterowniki od grafiki w trybie awaryjnym ( bo wtedy nie są w użyciu ) /Bulwa |
Kocham cię człowieku!!!!!!!!!!!
Wreszcie działa!!!!! Dzięki ogromne. |
Cytuj:
--- pinik dodał 1 minut i 58 sekund później --- jak Przeinstalować nasz komputer antywirusem ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08. |