![]() |
Tu Daje Moje ZdjĘcia (niemoge Wrzucic Ich Odrazu Wiec Podaje Link)
|
Powiem 1 wole na tego linka niewchodzić.
|
Dokładnie zgadzma się z Lolo-em? nawet koleś nie napisaleś do tego żadnego komenta
|
Co to ma być ? Jakiś sciągacz ? Hmm... X( Taż ty ... kurde to są zdjęcia nie nie programy z wirusami itp..Nie wchodze bo jeszcze mnie schakuje :evul:
|
Hmmmm, ta nazwa..... NORTON.....
coś mi śmierdzi ;) Ale nie będe Ci robił antyreklamy. Zobacze na reakcje innych. @Blizare Oj ostro po nich jedziesz. |
@LOLO
to paszoł krowy pasać @Fisher idz sie wysiakć i wruc .... TOTALNI IDIOCI WEZCIE MNIE TRZYMAJCIE HAHAHA UMRE ZARAZ Zdjęcia sie strasznie wolno ładują:/ no ale niech bedzie -.- |
Cytuj:
|
HAHAHHA
@blizard Z tym idź sie odlej i wróć jescze nie słyszałem :D dobre 8o Ale ja też nie będe wchodzić a jak taki mistrzu jesteś blizard to wytłumacz ziomkowi jak sie wkleja zdjątka to wted moge pogadać o zdjątku :p |
Cytuj:
X( Prosze nie obrażaj mnie bo nie chce mieć bana ok bo jak się wkurze to będzie bez cenzury :) (ja na ciebie nie przeklinam ok to ty na mnie też ) :cup: |
Hahaha, Blizare jesteś moim idolem, tak trzymać. ;)
Co do zdjęć to niestety ładują się bardzo długo więc nie mogłem ich ocenić. EDIT. EDIT. EDIT. Obejrzałem zdjęcia, mało ich troszkę,i male ;), ale niezły pomysł miałeś z DLem no i gratz adv. |
Cytuj:
A twój idol to Blizare lol i co mnie to ... |
Mam nadzieje, że nie wszystkim imponuje chamstwo użytkownika Blizare.
|
Cytuj:
Jestem z tobą :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Coś czuje, że teraz ludzie będą mieli nowego idola, którym będziesz TY!!! ;) |
Heheh obejźyjcie zdjęcia a hak gratis , ostatnio ta stronka latała po tibi jako extra foty z questów ;DD
P.S Blizare ty jesteś dobry :D <hehe> B) B) B) B) |
Kurde może już ktoś był haknienty przez takie gów... i nie chce być jak ty nie byłeś to się raduj jak tylko możesz i wchoć w sciągacze jakieś to nie będziesz
nigdy wież . :) Ok może ten nie ale następny ...? |
Cytuj:
Równiesh Popieram !!! :cup: :cup: :cup: |
Cytuj:
ehh LOOK: Cytuj:
@Blizzare hehehe to się nazywa 2 konto -.- to ty NORTON ehh |
Cytuj:
Gdzie wy macie te keyloggery ? To jest zwykły link do galerii photobloga... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:34. |