![]() |
Zamach na Polskę!
http://www.gadu-gadu.pl/545508334729...nczy-nam-wodke
Czy oni w tej Unii powariowali? Toż to skandal! |
Jak nie prima aprilisowy żart, to i tak nie zauważycie różnicy, między 30, a 40 procent :P
|
OMG ja myslałem, że to coś poważnego a tu o wódkę idzie xD
|
Sam czytam te artykuły na stronie gg, niektóre są dosyć ciekawe.
Gdy włączyłem ten, wyrwało mi się głośne "CO?!". Coraz mniej mi się podoba ta UE. Jeżeli wprowadzą tą zmianę, mój dostaną ode mnie -5 do respectu. |
mogę się założyć, że to żart na prima aprilis. o... pół litra 40% wódki
|
Wiedzą jak przyciągać ludzi :O
http://www.gadu-gadu.pl/545448018652...a-jak-pac-man1 |
Cytuj:
Topic: UE ssie, polega na tym, ze stare panstwa unii zywia swoja gospodarke na nowych. Ten artykul tylko to potwierdza. |
Sam pomysł tego zakazu jest idiotyczny. Jakby problemem było kupienie potem spirolu spożywczego, a tego to już zakazać nie mogą, bo to "produkt medyczny", niemal obowiązkowa pozycja w każdej apteczce. Ale tak to niestety jest, że doktorowie prawa/dziennikarstwa i innych pierdół wpierdzielają się do polityki, i to jeszcze na tak wysokim szczeblu. Jest to również kolejną faszystowską zagrywką, mającą na celu dać kolejne zakazy, no i przede wszystkim dlaczego chcą wprowadzić ten zakaz...? Bo wóda jest niezdrowa i prowadzi do alkoholizmu? :D Jak ja bym znów chciał, by polska nie była w UE, fundusze, które otrzymujemy nie są warte tego debilizmu.
|
jak dla mnie to wogole nie powinno byc alkoholu i jush
|
Jak u ruskich podnieśli troche akcyzę na alkohol to skończyło się falą protestów na cały kraj, łącznie z paleniem opon pod kremlem, a gdyby u nas zabronili sprzedaży wódki to obawiam się że chcąc nie chcąc skończyłoby się anarchią i kolejnym bezkrólewiem ;p.
|
Cholera, myślałem, że ktoś nasz Kraj zaatakował ; /
Tytuł, jak z faktu... |
Cytuj:
Chociaż ze już nie pije , to i tak nie zgadzam się na 30% Wódkę , to zamach na Polskę oraz kraje wschodnie!!! Gdyby tak francuzom powiedziano ze maja robić 3 % wino , albo Niemcom 1% piwo to ciekawe jakby śpiewali... Jeszcze trochę UE i czuje ze wrócą czasy gdy prawie każdy sam sobie robił alkohol. |
Niektórzy nie przepuszczą okazji, żeby krytykować UE, nawet jeśli okazją tą jest primaaprilisowy żart.
|
Ja w sumie nie miałbym nic przeciwko gdyby to było na serio.
|
Czytając Fakta (debilna gazeta ale można się pośmiać xdd) zauważyłem ten temat. Chcą dać te 30% gdyż na zachodzie bardziej wolą pić naszą wódkę niż te wina i browary :D
|
No cóż panie i panowie, pozostaje nam nasz, staropolski domowej roboty bimber!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:07. |