![]() |
Slime klony (nie chodzi o exp)
Witam...
Skilluje na slimach (np. w jakimś korytarzu, by mnie 2 biły) i czasami matka stworzy klona po swojej stronie.. a ja nie mam do niego dostępu :/ Może istnieje jakiś przedmiot, który trapnie slimy (parcele nie działają już). Albo czy gdy dam parcele wokół slima (tam gdzie nie chce żeby się respiły) to czy slim może zrespić się na nich (na parcelach)? |
TO masz 2 matki na sobie czy co?
|
Nie.. biorę jedną matkę.. normalnie bije ją do yellow hp, żeby ją odróżnić od klonów. Ale ona robi klony o 2 kratki od siebie... czyli czasami za mną (i tak jest dobrze) a czasami po jej stronie i nie mam dostępu do tego klona bo blokuje mi matka. Ponawiam pytanie.. czy można trapnac slima lub stawic parcele zeby sie nie zrespil w tym miejscu gdzie one sa?
|
Rozumiem ze stajesz tak? gdzie x to slim a o to Ty
X o X Moze stawaj normalnie o xx bo nie da sie zrobic tak jak Ty chcesz No chyba ze cos pokrecilem |
malyjanek o to właśnie mi chodzi :) Staję tak jak mi opisałeś... wiem, że tak nie jest za dobrze, ale nie ma tam miejsca takiego, żebym sobie tak stanął :/
Czyli nie ma jakiegoś itema.. nie wiem kwiatek stołek czy coś innego, żebym mógł sobie go trapnąć? :( I wie ktoś czy slime może się na parcelach zrespić? |
Tak zrespi sie na parcelu.
ew. mozesz tam zlurowac raty tak zeby wszystkie kratki zapelnic oprocz tej za Toba albo poprostu uzyc noobcharow. |
Ehh. na początku trochę źle Cię zrozumiałem :D Zaraz pójdę wypróbować :)
@edit ok.. dzięki Vasth, twój pomysł zadziałał ;] |
Niekoniecznie raty, na pewno musi byc jakas miejscowka, gdzie jest dobre miejsce. Poszukaj dobrze ;)
|
Cytuj:
Chyba Ci się pomyliło z tym że slimy przesuwają parcele/boxy/kwiatki itp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:52. |