![]() |
Test szóstoklasisty
Jak Ci poszedł test? Wyraź swoje zadowolenie lub niezadowolenie w tym temacie.
Ja 1st : łatwy,banalny. |
Szóstoklasisty? Bez przesady.
|
Jak te testy w tej chwili wyglądają?
|
Cytuj:
W dziale edukacja jest ten test. Brat pisał, więc w miarę zorientowany jestem. |
Ta, brat!
Ogólnie to o ile kiedyś byli tu sami 6-cio klasiści, o tyle teraz ciężko będzie takowego znaleźć : P |
Podejrzewam, że jednotematowi userzy spamujący ref linkami mogą być kimś w rodzaju szóstoklasisty albo niżej.
|
Cytuj:
Imię: XxMatełszKnightNiesmiertelny14PLxX |
Zobaczenie testu popodstawówkowego w wieku lat 19 i tak nie da mi obrazu poziomu trudności tych testów. Teraz wszystko będzie i tak za łatwe. W sumie wtedy też było.
|
poslizgnalem sie na tym podchwytliwym pytaniu 3+4-2 i kur wa chyba nie zdam :<
|
Cholera, to było chyba z 5 lat temu i nie pamiętam ile miałem punków.
|
Fajny temat na wypracowanie mieli.
|
Ja sobie nawet nie przypominam żebym miał jakikolwiek test pod koniec podstawówki, tak dawno to było. ^^"
|
O taak. Wieeeki temu.
|
Paru moich kolegów i koleżanek co pisali ten test mówili, że był latwy ja barszcz:D Jak ja go pisałem to prawie na żadenj lekcji mnie nie było co miało przygotowywać do testu a i tak miałem średnią krajową:D
|
Pamiętam jak nas straszyli tym testem, a okazał się banalny, 40 pkt stuknęło :-P.
Chociaż pisanie o testach szóstoklasisty uważam za lekką przesadę, bo mało ludzi w tym wieku na owionie, a reszta siedzi tylko na forach dot. Tibii :D |
Give me a break.
|
Szczerze, to chętnie napisałbym taki test zamiast matury. :confused:
|
Cytuj:
|
W szóstej klasie miałem 38 pkt. Jak spojrzałem na ten test, to pozazdrościłem. Szkoda, że nie miałem takiej tematyki, tylko coś o wodzie, jeśli się nie mylę.
|
Cytuj:
Pozdrawiam wszystkich bitych po głowach przez rodziców za to, że piątka była bez plusa. Nie ma to jak ryć na test, który nie ma żadnego znaczenia w życiu. Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11. |