![]() |
first SD w zyciu :P
http://img.photobucket.com/albums/v232/Pucek/UO0132.jpg
tam wczesniej dmg ode mnie (23) to z hmm :P NIe sugerowac sie ze teraz tak wale.. to bylo dosc dawno :P wiem ze troche debilny temat.... ale pierwszy :baby: |
no skoro pierwszy to moze bedzie ok screen sie zaladowal ale jest taki temat przyklejony stworzony przed Dr.Omadera ( przepraszam jezeli pomylilem cos w nicku ) i tam powinien sie on znalezc jezeli juz to zrob galerie nie tylko z best hitami
|
... temat taki sobie
|
ehh
wlasciwie nie wiem czemu zrobilem ten temat... i szczerze mowiac spodziewalem sie wiekszego bluzgania :P no ale coz... ciesze sie ze tak sie nie stalo ;]
|
Chhh jaki ml?
|
:d
@up
wtedy ze 25... owilem to stare zdjecie |
hrhrhr
Cytuj:
|
:)
słaby hit , ale ujdzie
|
A mój pierwszy hit z sd to 75. Miałem wtedy 13 lvl i 25 mlvl.
A tak po za tym to jeśli został utworzony taki temat to niech każdy napisze pierwszy hit z sd. |
Cytuj:
hmmm..... to nienajgorszy pomysl :D ludzie.... wklejajcie tu swoje pierwsze hity z runkow.... (nie tylko sd :P ) |
najbardziej chce mi sie smiac jak jakis kretyn ma nicka np "zenek-druid" a jest sorcem. tak jak w tym przypadku... "bardzo fajny knight" a jest druidem... nOOb
|
lol
Cytuj:
sam jestes noob koles... wiesz mnie najbardziej bawi jak ktos ma nick typu: KSUH ale noob ja nie moge smiac mie sie chce z takich debili jak ty..... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:19. |