![]() |
Tibia micro Edition
Witam chciałbym zapytać sie czy byłoby możliwe stworzenie Symulatora Tibia ME jeżeli ktoś coś otym wie prosze o wypowiedz...
|
Nigdy o czyms takim nie slyszalem, nawet o pomysle ;) Prawdopodobnie byloby mozliwe...tylko po co? Tibia Micro~ jest bardzo uboga. Jesli masz kompa, to juz lepiej grac w zwykla Tibie...
|
Huhu, cos mi sie przeypomnialo.
Jak ponad rok temu zaczynalem swoja przygode z Tibia to reklamowali na tibia.com wersje komurkowa w/w gry. Czy ktos to pamieta? Czy weszlo to w zycie? |
Cytuj:
|
Teraz jest już dostępne w każdym kraju (równierz w polsce). Problem tylko jest taki, że nadal gra w to baaardzo mało ludzi, bo jest to po prostu za droga zabawa. Niestety mam wrażenie, że CIPowie
www.tibiame.com Swego czasu, kiedy jeszcze nie było to dostępne na całym świecie, próbowałem to ściągnąć do polski. A najbardziej mnie rozbroiła ostatnia odpowiedź na forum tibiame, jak po pół roku ktoś napisał "ej, w to przecież można grać na całym świecie"... kurde, jak u nas na forum. Zawsze się znajdzie "mądry" który coś nieaktualnego wygrzebie ;) Zaś jeśli chodzi o granie, CIPowie na stronie tibiame.com bardzo dokładnie informują nas, że zużywa to jakieś 400kb transweru na grę. Tylko ciekawe, ile według nich trwa gra - minutę? godzinę? dobę?... lol ... <- to są 3 kropki na końcu posta specjalnie dla scora |
Bardzo dziwne że mam tibiaME i mi wogóle kasy nie zżera
|
Szkoda, ze TibiaMe jest taka droga, pozostaje liczyc na jakis skok technologiczny w transferze danych w komorkach :P.
P.S Wlasnie kiedys przegladalem forum TibiaMe(dawno dosyc), patrze a tam MatKus z tematem, aby sciagnac TM do Polski(teraz juz jest dostepna), [podlizmode]widzicie jacy admini sa pracowici[/podlizmode]. |
@Aer
Zapewne masz GPRS. Co jest bardzo wygodna rzecza :D gratuluje ;) |
@Up:
Ze niby jak mam GPRS to nie kosztuje mnie TibiaME? :| |
GPRS to nie jest zwykly WAP
Porownajmy WAP do modemu zwyklego, placisz tyle na ile jestes. GPRS to cos w stylu np. Neostrady, DSLa itp. niewazne ile jestes, placisz taka sama kwote co miecha (przynajmniej moj ojciec tak ma w plusie - dlatego tak pisze, nie zebym strzelal :D). W zasadzie tego nie zauwazasz tylko na fakturze ci pisze ze np. 5 zl z VAT pobrano za usluge GPRS. juz wiesz czego? jezeli sie myle - poprawcie |
@up
O ile się nie myle, to tam placisz za dane pobrane z netu. |
Cytuj:
GPRS (General Packet Radio Service) to technologia pakietowej transmisji danych. Podstawowa różnica w porównaniu do połączeń komutowanych (CSD) polega na tym, iż opłata pobierana jest za ilość wysłanych i odebranych danych, a nie za czas połączenia. Dzięki GPRS możemy wysyłać/odbierać dane z prędkością do 115 kb/s, choć uzależnione jest to od możliwości sieci i telefonu, z którego korzystamy. (Nope, not my text.) |
Tibia ME na komputer
A wie ktoś czy się da Tibia Micro Edition na komputer ale przez internet albo na komórkę ale bez internetu na 1 osobę?
|
Cytuj:
|
Ej, a da się jakoś dodać do rachunku GPRS, jak używam WAP?
Tzn, żebym miał to gieperes. |
O rety ludzie wy mnie rozbrajacie
da sie grac w tibia ME na emulatorku więcej na www.tibiame.pl za gprs trzeba płacic aczkolwiek nie wychodzi to jakos bardzo drogo poza tym w grze jest cos takiego jak pacc wiec jak chcemy miec wiecej możliwości to drogo to wychodzi... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |