![]() |
Forum umiera
Forum.tibia.pl
Użytkownicy aktywni w ostatnich 10 minutach: 194 (29 zarejestrowanych oraz 165 gości) Forum.tibia.org.pl Użytkownicy on-line: 607 (314 użytkowników oraz 293 gości). Najwięcej użytkowników było 1,775, 01-02-2010 o 20:03. Forum.tibia.net.pl Aktualnie na forum: 600 (167 użytkowników oraz 433 gości) Wtf?! Co sie stało? Kiedy i dlaczego przegralismy? |
My nie mamy czasu o takich porach na forum siedzieć. Roty się same nie zhuncą. X(
|
Ludzie! Ogarnijcie się! Wiem, że może prawdziwe życie przesłoniło wam trochę świat tibii i forum, ale nie dajcie się omamic! Musimy więcej no-lifowac, dziś jest sobota - dzień, który idealnie nadaje się do spędzenia na forum! Co z wami?
|
Jak ja kocham gdy osoby będące może rok (?) na forum, mówią o jego umieraniu ;) To forum miało kilka wzlotów i upadków, nie ma co się martwić, będzie dobrze.
NOT! |
Go to hell
|
@do autora tematu
Jeszcze kiedyś to miałby tu kto cie pojechać, co to za herezje siejesz! Teraz nie za bardzo : D |
Starym graczom chyba już nudzi się grać, nowi trafiają na inne fora. A zresztą coraz mniej tych nowych, tak jak kiedyś w szkole o Tibii się rozmawiało, to teraz ludziom zależy na grafice itp. Nie znam już nikogo w szkole kto by grał ...
|
@up
no tak, ale jakoś na torgu i net.pl dalej siedzą... |
Japierdole kolego, to idz na tego torga jak Ci to przeszkadza, bo mi jakoś to koło dupy lata chociaż na forum wchodzę codziennie, może tam jest bardziej no lifowe towarzystwo które ci bardziej przypasuje.
|
Przeglądam to forum od prawie 4 lat i nigdy nie przyszłoby mi do głowy, że umiera. ;)
|
Sprawa jest prosta.
Wejdź sobie na tibie i pójdź na rotwormy. Spróbuj tam sobie z kimś pogadać- nie da rady, bo to botterzy. A gdzie siedzą botterzy? Na innych forach. |
Przecież my już nie chodzimy na rotwormy, mamy za duże lvle -.-"
|
etorica brakuje, huh?
|
botterów pobanowali to i na forum mniej ludu...
|
Cytuj:
|
Za Ripperem tęsknie. I jeszcze Mati Uciekaido!
|
tibia umiera, forum tez ;)
na torgu jest straszna prohibicja ;) tnet nie znam, i nie mam zamiaru poznac |
Cytuj:
|
Taka prawda, odchodzą starzy - przychodzą nowi.Nie ta się tego zmienić.
Więc dlaczego mówimy o tym, że forum upada? |
podejrzewam, ze na tamtych fora sa dzialy z ots, a w dzisiejszych czasach otsy bardziej przypominaja tibie niz oficjalna wersja :P
(jest wiele otsów <8.0) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44. |