Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Test gimnazjalny 2010 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=230188)

n0_name 27-04-2010 10:45

Test gimnazjalny 2010

Jakie odczucia, jak wam poszło?

Ja ogólnie z polaka wyjebka, zobaczymy jak jutro z matmy.

AnonimowyPowrot 27-04-2010 11:05

Nie spodziewałem się tak łatwego testu, jestem dobrej myśli. Szkoda, że inni nie mieli trudniejszych niż ja, wtedy to dopiero byłbym w siódmym niebie :D Ale pozytywnie ;]

BTW. Chyba nikomu to nie zajęło godziny, a co dopiero dwóch.

filmm 27-04-2010 11:18

Tez sie nie spodziewalem tak latwego testu, wszyscy tak szybko skonczyli u mnie w szkole.
Takiego prostego testu nie bylo chyba juz dawnoo :D

Arka_Sath_Wielki 27-04-2010 12:30

Ano, proste strasznie xD Fajne teksty- szczególnie mnie LOTR zadziwił : o. No i rozprawka :D Temat woda, po ktorym mozna sobie poplyyywac

Davido16 27-04-2010 12:40

Chcę zobaczyć wasze wyniki, jak wszyscy piszecie, że taki łatwy był.

Vermilion 27-04-2010 13:18

MUSIELI sk*wysyny dać rozprawkę. Ale przynajmniej temat łatwy jak cholera. A tak ogólnie to spodziewałem się trudniejszego testu.

Zamor1 27-04-2010 14:42

Tak wszyscy zawsze mowia, ze prosty a przychodzi co do czego to problem z dostaniem sie do wymarzonej szkoly. Tak spolecznosc tibijska to same geniusze !

__HAPPY_SVEN__ 27-04-2010 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vermilion (Post 2754563)
MUSIELI sk*wysyny dać rozprawkę. Ale przynajmniej temat łatwy jak cholera. A tak ogólnie to spodziewałem się trudniejszego testu.

Lol nie umiesz pisac rozprawek

dednij sie i mame tysz

Articuno 27-04-2010 15:56

Pamiętam rok temu, to testy były też dość proste, a pisałem je na takim luzie, "że aż żal" i wyszło z tego 86 punktów. Generalnie wiosnę 3 gim wspominam niezwykle miło.
Powodzenia jutro, w każdym razie jak ktoś sobie chociaż powtórzył materiał to powinien zdobyć fajną liczbę punktów, bo testy są coraz prostsze(hyhy niestety).

Capality 27-04-2010 16:07

jak patrzylem to tylko to zadanie z wosu wymagalo od was czegos wiecej, reszta prosta ;) ale my w zeszlym roku podobnie mielismy. sa jakies powody dla ktorych ostatnio lektur nie daja?

Lasooch 27-04-2010 16:20

F*ck yeah, kolejna okazja do pochwalenia się, że trzy lata temu miałem 96.

@top: od znajomych z gimnazjum wiem, że prawie wszyscy mieli problem z jednym konkretnym zadaniem, ale nie pamiętam dokładnie o co chodziło.

Dragon-Fly 27-04-2010 16:34

@Łasy
pewnie chodziło o ten wiersz przed rozprawką gdzie było pytanie co symbolizują kamienie ;)

piternet 27-04-2010 16:37

Sporo łatwiejszy od tych wszystkich próbnych, które robiłem. Spodziewałem się trochę wyżej zawieszonej poprzeczki ;)

Yoh Asakura 27-04-2010 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2754536)
Nie spodziewałem się tak łatwego testu, jestem dobrej myśli. Szkoda, że inni nie mieli trudniejszych niż ja, wtedy to dopiero byłbym w siódmym niebie :D Ale pozytywnie ;]

To ty gówniarz jeszcze ditto jesteś. Myślałem, żeś starszy, ja za rok maturę, a ty dopiero egzamin gimnazjalny.

FlisApola 27-04-2010 20:20

Ja niby dopiero w pierwszej klasie jestem, ale pozwolę sobie zabrać głos, jako, że w mojej szkole zwyczaj panuje pisania testów próbnych w klasach 1-2.
Pewnie was to gówno obchodzi, ale myślę, że jeżeli test w 3. klasie jest równie prosty, to Mojej Zajebistości zajmie on ok. godziny. ;)
Pozdro&Powodzenia na matmie.

Tak właściwie, to który fragment z LoTR-a był?

Hovvner 27-04-2010 20:35

I tak większość z was sobie w życiu nie poradzi

Juzefek 27-04-2010 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piternet (Post 2754616)
Sporo łatwiejszy od tych wszystkich próbnych, które robiłem. Spodziewałem się trochę wyżej zawieszonej poprzeczki ;)

Każdy test próbny jaki rozwiązywałem przygotowując się w 3 gim. był trudniejszy od głównego ;P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FlisApola (Post 2754669)
Tak właściwie, to który fragment z LoTR-a był?

2 Wieże, fragment tuż po tym jak Frodo odstał żądłem od Szeloby, gdy Sam zastanawiał się, czy porzucić Froda i kontynuować misję, czy nie.

AnonimowyPowrot 27-04-2010 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2754619)
To ty gówniarz jeszcze ditto jesteś. Myślałem, żeś starszy, ja za rok maturę, a ty dopiero egzamin gimnazjalny.

A no widzisz :P Założyłem kiedyś temat o testach po podstawówce na tym forum, tak swoją drogą :D

@Topic

W próbnych miałem dość dobre wyniki, a jestem pewny, że część humanistyczną napiszę teraz lepiej, językowej raczej nie uda się (ze względu na poprzedni bardzo dobry wynik, a nie, że się pogorszyłem :P), ale to i tak się nie liczy, ale martwi mnie matematyczno-przyrodnicza... Niby jestem w klasie mat-inf, ale nadmiar pytań z fizyki czy chemii mógłby mnie załatwić. Bez przesady, ale jednak, gdyż wynik ~35 punktów raczej nie wystarczy.

Dupca 27-04-2010 21:40

@up
Jeśli językowy będzie taki łatwy jak w zeszłym roku to nie ma się czego bać, maxa nie trudno było mieć (ludzie którzy ledwo 30 mieli na próbnych z ang/niem po 40-45 trzaskali na głównym z palcem w nosie).

(nie)normalna 27-04-2010 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 2754610)
jak patrzylem to tylko to zadanie z wosu wymagalo od was czegos wiecej, reszta prosta ;) ale my w zeszlym roku podobnie mielismy. sa jakies powody dla ktorych ostatnio lektur nie daja?

Może pamiętają 'aferę' sprzed dwóch lat, kiedy kilka gimnazjów się pruło, że nie przerobili lektur? (Wtedy tematem była charakterystyka; 'Syzyfowe prace' albo 'Kamienie na szaniec')

#top
Najgorsze by było dla mnie zadanie z wosu, bo tego przedmiotu po prostu nie trawię. Tak to proste. Na szczęście mam to za sobą; tylko za rok matura.
Powodzenia jutro (i pojutrze też)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35.