![]() |
Jak odzyskac konto ?
Witam , od razu ma samym początku zaznaczę, że napisałem nowy temat, ponieważ niestety nie udało mi się odnaleźć odpowiedzi na moje pytanie.
A więc przechodząc do rzeczy: Jakiś czas temu odechciało mi się grać, konto dałem młodszemu bratu który zmienił passy pograł tydzień i tez mu się odechciało , teraz mam zamiar powrócić do gry ale jest parę problemów: - Mój brat nie pamięta passów na dole - znam tylko accountname -Niestety, poradziłem się jakiegoś poradnika zapisałem recovery keya na kartce i gdzieś ja zgubiłem. - Nie znam emaila. Reansumując znam tylko Account Name, czy jest jakaś sznasa na odzyskanie postaci ? |
Nie, nie ma. To chyba logiczne.
|
To chyba logiczne, że nie ma takiej możliwości, inaczej jednokrotny hack oznaczałby utratę konta.
@up Sorry, otworzyłem kartę by odpisać i zająłem się czymś innym, nie widziałem Twojej wypowiedzi w trakcie pisania ;P |
Mylicie się, po napisaniu mojego pierwszego posta trochę poszukałem i znalazłem odpowiedz. Mogę odzyskać konto muszę tylko kupić nowego Recovery Keya i go wykorzystać, temat do zamknięcia.
|
To czemu nie poszukałeś tak dokładnie przed pierwszym postem?
Czyżbyś nie szukał wcale? :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
jak przypomnisz sobie e-maila do postaci to tak |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:05. |