Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Gildie (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=23)
-   -   [Askara] Pk Team ;) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=230408)

caveki 06-05-2010 16:48

Pk Team ;)

ASKARA PK TEAM

Od kilku tygodni pkuje z rl ekipa na askarze. Aktualnie mamy niskie lvl, ale to się zmieni gdy ekipa się powiększy.

Wymagania

Staż: przynajmniej pół roku
Ogar: teraz takiego czegoś niema, więc wystarczy byś umiał trzeźwo myśleć.
Pacc: z ekipy jedynie ja go mam, więc nie jest wymagany.
Vent: 3.0.1 lub 3.0.5

Aktualny Team

Bardzo Spoko Druid - 19 druid
Xe Xu - 20ek, będę robić sorca.
Mati Accat - 24 knight
Huuntar - 14 sorcer
Sethor Pharlin - 18 pall

I ss z kilku akcji :p

30 knight, loot słaby
http://i265.photobucket.com/albums/i...ket/30kina.jpg

31ek loot: vampirka, warrior helmet, bs, k legi, p amulet, c armor :p
http://i265.photobucket.com/albums/i...ucket/31ek.jpg

Najważniejsze, zasady

Po 1. Niema kradnięcia loota, bo to tylko gra.
Po 2. Niema wyzywania się, bicia nawzajem, nawet dla funu.
Po 3. Pkujemy dla zabawy więc 0 napinki na akcjach.
Po 4. Na akcji niema darcia się, wchodzenia w słowo, jak chcesz coś powiedzieć to poczekaj, aż druga osoba skończy.

Caveki~

jerrry 06-05-2010 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez caveki (Post 2756930)
Po 1. Niema kradnięcia loota, bo to tylko gra.
Po 2. Niema wyzywania się, bicia nawzajem, nawet dla funu.
Po 3. Pkujemy dla zabawy więc 0 napinki na akcjach.
Po 4. Na akcji niema darcia się, wchodzenia w słowo, jak chcesz coś powiedzieć to poczekaj, aż druga osoba skończy.

na berylii Cie już nikt nie lubi? Co do zero napinki na akcjach, wyzywania się, i darcia ryja na vt - to najpierw powinieneś ogarnąć siebie. Ale powodzenia.

caveki 07-05-2010 06:53

Teraz to zachowujesz się już jak dzieciak. Czy ja wchodzę do twojego tematu nowego i ci go psuje, nie! Więc się odemnie odpier*** w końcu bo nikt bez winy na Berylii nie był. I odszedłem z Berylii dlatego, że miałem dość kłótni, napinki i takich osób jak ty. Od dawna nie napisałem na ciebie nic złego, a ty wciąż tylko szukasz tematu gdzie coś napisze by mnie oczernić. Żałosne.

p.s na Beryli grałem dla zabawy, gdy zaczęło mnie denerwować to, że fryta zabija wszystkich i ubił mnie na afku zacząłeś mi mówić, że psuje wszystko w gildii więc najpierw ty się ogarnij i jak chcesz ze mną pogadać pisz na priv, albo się umówmy na vt/tibii bo mam dość kłótni na forum.

jerrry 07-05-2010 08:26

no ja nadal czekam na rozmowę :] bo mądry to za plecami jesteś, ale na vt jak do ciebie dojechałem to "nie mogę gadać" a z innymi napierdzielałeś. i z berylii miśku odszełem przed tobą więc powód był inny. Pewnie ludzie się na tobie poznali.

HejQa

caveki 07-05-2010 11:57

Miałeś milion okazji by ze mną pogadać. Już mówiłem wtedy czemu nie mogłem rozmawiać. A to, że binda naciskałem to chyba normalne, jeżeli mam ustawionego scrolla, którego używam np do przesuwania strony w dół :o?

No poznali się na mnie, szkoda, że np. pooh mnie namawiał bym wrócił, ale mi się już kłócić ze wszystkimi nie chce.

Zachowujesz się jak dziecko, gorzej niż serek itp...

--Ogorek-- 07-05-2010 17:22

Prawie jak my no nie Jery? Mówiłem że zrobią to samo bo małpki lubią małpować :D

caveki 07-05-2010 17:55

@up

Masz pecha koleżko, ssy z 1 posta są sprzed 40dni~, a akcje robiliśmy już dawno temu bo to moja rl ekipa. Nie wierzysz? Wpisz nicki sobie tych osób z 1 posta, już na stronie ich dedów nie widać =).

Więc się ogarnij i pomyśl zanim coś powiesz.

Spamujcie sobie w tym temacie ja robię nowy, jeśli macie zamiar dalej zachowywać się jak dzieci to proszę, jak nie to priv plx.

--Ogorek-- 09-05-2010 20:03

ej a moge ja dołooonczyć ?

shoq 09-05-2010 21:38

Mam 35 sorca, chętnie dołączę i pobawię się trochę :D

caveki 09-05-2010 22:15

@Up

Napisz name na priv ;p

Aktualnie dobijamy 28lvle z ziomkiem, on ed ja ms...

Fragów już troszkę mamy, na razie najlepszy loocik z 46kiny (120k~) xd

@ogorek

Jesteś żałosnym dzieciakiem. Serek i bohazard w porównaniu z tobą są o niebo mniej żałośni. Tyle mam ci do powiedzenia, elo. Spamuj dalej, ch*ja ci to da.

Lachu1993 10-05-2010 08:09

re

Witam mógłbym z wami pograć ?? chara nie mam ale wybotować to nie problem:)

caveki 10-05-2010 12:55

@up

Wyślij mi swój nick na priv, eq na początek Ci damy :p

--Ogorek-- 11-05-2010 22:56

my z jerym na 18 lvlach ubilismy 80 palka na rsa ;/

Nieuchwytny_Uchwyt 12-05-2010 22:43

wy tam pkujecie dla pk czy dla wbijania rsow?

jerrry 12-05-2010 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nieuchwytny_Uchwyt (Post 2758455)
wy tam pkujecie dla pk czy dla wbijania rsow?

siedzą cały dzień w kazzo, ubijają 40 lvl na rs, i dzielą się lootem na 150 osób.

Pandabear 13-05-2010 02:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez caveki (Post 2757062)
.

p.s na Beryli grałem dla zabawy, gdy zaczęło mnie denerwować to, że fryta zabija wszystkich i ubił mnie na afku zacząłeś mi mówić, że psuje wszystko w gildii więc najpierw ty się ogarnij i jak chcesz ze mną pogadać pisz na priv, albo się umówmy na vt/tibii bo mam dość kłótni na forum.

Tiaa... mam w dupie wasze pk timy itp ale znowu jakas spina do mnie?
Fakty :
- TY wbiles reda ( sam ),
- TY zaczeles tak sie sadzic na vt/w grze , ze mala bania,
- TY zaczeles bic WSZYSTKICH z tera hurow, mowilem uspokoj sie,
- TY wyszedles z vt/tibi i poszedles plakac bo wbiles rs'a,
- dzieki TOBIE wbilem rs na PACCU(TY na facu) bo mialem Ci pomoc zabic 40 lvl w 3
- nawet TWOJ brat przyznal, ze niewychodzisz a napierd**lasz w tibie wiec wtf?

Jesli masz jakis problem to napisz na priv a nie spamujesz o mnie gdzie sie da :)

Wiec moje zabijanie powinno Cie chui obchodzic (pozatym co Cie zabilem, ale moj drogi, wszyscy mi podziekowali).

To tylko gra, a Ty piszac, ze chcesz pkowac tylko DLA FUN'u to sorry, nie wierze;)

caveki 13-05-2010 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pandabear (Post 2758498)
Tiaa... mam w dupie wasze pk timy itp ale znowu jakas spina do mnie?
Fakty :
- TY wbiles reda ( sam ),
- TY zaczeles tak sie sadzic na vt/w grze , ze mala bania,
- TY zaczeles bic WSZYSTKICH z tera hurow, mowilem uspokoj sie,
- TY wyszedles z vt/tibi i poszedles plakac bo wbiles rs'a,
- dzieki TOBIE wbilem rs na PACCU(TY na facu) bo mialem Ci pomoc zabic 40 lvl w 3
- nawet TWOJ brat przyznal, ze niewychodzisz a napierd**lasz w tibie wiec wtf?

Jesli masz jakis problem to napisz na priv a nie spamujesz o mnie gdzie sie da :)

Wiec moje zabijanie powinno Cie chui obchodzic (pozatym co Cie zabilem, ale moj drogi, wszyscy mi podziekowali).

To tylko gra, a Ty piszac, ze chcesz pkowac tylko DLA FUN'u to sorry, nie wierze;)

- uderzyłem przypadkiem 8lvla, a gravon go dobił bo wbił na nim yellow skulla?
- nie wiem ocb.
- gdybyśmy ciebie ubijali za wszystko co robiłeś miałbyś 10lvl, nie pamiętasz już jak ktoś z naszej ekipy chyba fayen miał kicka a ty darłeś się na vt, nie leczcie go niech pada?
- wyszedłem z vt by zjeść kolacje, wbiłem 30minut potem.
- nie pamiętam tego, ale już ci nie przypominam ile przez ciebie razy padłem
- nie ja rzuciłem szkołę bo bym jej nie zdał przez grę ;> Poza tym to sprawy rl więc o nich tu nie pisz.

Pisanie do was na priv nic nie dawało.
Taa, szkoda, że wszyscy uważają cię za .... i jak mnie biłeś połowa wołała stop. Szkoda, że tak nie koksiłeś jak nie byłem afk. Nie wychodzi wam trochę gra jak jesteśmy przy kompie? Popadałeś trochę z tik takiem :< I mi nie pisz, że specjalnie bo tik tak chciał mnie ściągnąć na ue, ale mu nie wyszło więc udał, że specjalnie chciał paść.

@jerrry
Brawo dzieciaczku, napisz coś jeszcze, a potem opowiedz kolegą z piaskownicy jakim jesteś hardkorem! :<

p.s możecie spamować i tak wam nie odpowiem bo zaraz dostane bana huahau :<

--Ogorek-- 13-05-2010 23:19

HAaa ! Jery dołącza do grona "Dzieczaczków" :D

Noo popadali nie od was ;(

Vafell 14-05-2010 00:07

@Kawasaki _/

Widziales kiedys 60 ms'a sciagajacego 50 ed'a na jedno UE? Ja jeszcze nie aczkolwiek moze na otsie =/
Podnieciliscie sie jak wbilem "pezeta" bo na to napewno czekales pod domkiem :> nie ze niby specialnie.. nic z tych rzeczy, sprawdzalem czy dobiegniecie do mnie szybciej niz moj pies do drzwi wejsciowych. Acha i zeby nie bylo, gratuluje tego wspanialego fraga i niezly team work, nie spodziewalem sie tego. ;(
Dziekuje, dobranoc.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:55.