![]() |
Nowa loteria ! Sprawdź !
Cóż, chcę stworzyć loterię mniej więcej jak Lotto :). Chcę zatem sprawdzić, czy moja inicjatywa może być zrealizowana ;). Może tak, ja zacznę od tego Jak grać??
1. Kupujemy paczkę (parcel), list (letter) i metkę do adresowania (label). 2. W liście wpisujemy liczby od 1 do 6. 3. UWAGA ! Kolejność liczb nie ma znaczenia ! Jedna liczba może powtórzyć się nawet kilka razy w jednym losowaniu (ponieważ liczby losowane są za pomocą kostek) ! Możesz obstawić od 1 do 3 różnych możliwości czyli np. I: 1 5 3 2 2 6 II: 6 1 4 4 4 1 III: 5 1 1 4 3 3 Nie możesz obstawić więcej niż 3 kombinacji z przyczyn, myślę że jasnych . 4. Pakujemy list do paczki. 5. Wkładamy pieniądze - 200 gp / 1 kombinacja (loss) 6. Adresujemy paczkę: Royal Wyplosz Carlin 7. Wrzucamy paczkę do skrzynki pocztowej. A teraz zasady, Regulamin... 1. Pierwsze losowanie odbędzie się w tą sobotę (tj. jutro, 8 maja 2010r). 2. Losowanie odbędzie się w mieście Carlin,o o godz. 20.00 przy Theater Avenue 7, Flat 14. 3. Ewentualną wygraną :cup:, wysyłam w ciągu max. 4dni od losowania. 4. Nagroda jest wysyłana funkcją "transfer", także trafia na twoje konto w banku (rzecz jasna w tibijskim :p). 5. Nagrodą nigdy nie są przedmioty ! Są to tylko tibijskie pieniądze ! 6. UWAGA ! Pula nagród jest dzielona na wszystkich graczy, którzy coś wygrali ! Oczywiście im więcej trafionych liczb, tym więcej wygranych pieniędzy ! Tylko ludzie z serwera Guardia ! 7. Żeby wygrać, musisz trafić min. 3 liczby w jednym lossie. Wygrane :cup:: IV stopień (3 liczby): 200gp III stopień (4 liczby): 20% całej puli nagród, podzielona przez ilość graczy, którzy wylosowali "czwórkę". II stopień (5 liczb): 30% całej puli nagród, podzielona przez ilość graczy, którzy wylosowali "piątkę". I stopień (6 liczb): Reszta nagrody. UWAGA ! Kiedy nie będzie wygranych IV stopnia, nagroda rozkłada się na stopnie II i III ! Teraz a propo pierwszego losowania Pula nagród: 20kMyślę, że zasady są jasne i przejrzyste :D. W razie problemów pisać do Royal Wyplosz w tibii ;). |
Nowa loteria ! Sprawdź !
Miejsce losowania...
http://img294.imageshack.us/img294/3663/screennnnn.png ...chyba się podoba B):lolo:... |
Wyniki 1 losowania.
Pierwsze losowanie już się odbyło :). Oto wyniki: 4 2 1 1 2 1.
Wygrane:cup:: 1 stopień - brak, 2 stopień - brak, 3 stopień - Soul shadow of paladyn, Knight Emin, 4 stopień - Soul shadow of paladyn, Van Kasia (x2). Gratuluję wygranych:cup: i zapraszasz na następne losowanie (termin najbliższego losowania, zostanie podany wkrótce);). |
Nagrody. Termin 2 losowania.
Nagrody zostały rozesłane:cup:. Zapraszam na następne losowanie, które odbędzie się dn. 15 maja 2010r o godz. 20.00 przy Theater Avenue 7, Flat 14;). Pula nagród na najbliższe losowanie zostanie podana nie długo. Jeszcze raz gratuluję wygranych !
|
Pula nagród na najbliższe losowanie.
Ustaliłem pulę na najbliższe losowanie:cup:. Pula, na wygrane w najbliższą sobotę wynosi aż: 38k ! Zachęcam do wzięcia udziału bo jest o co grać ! Życzę wysokich wygranych;).
|
UWAGA ! Zmiana terminu losowania !
Niestety nie będę mógł pojawić się na losowaniu w sobotę, dlatego przekładam termin losowania na 14.05.2010r (piątek) na godz. 20.45 (losowanie odbędzie się w tym samym miejscu). Za utrudnienia przepraszam ale myślę, że i tak ktoś na losowaniu się pojawi;).
|
Wyniki 2 losowania.
Drugie losowanie za nami;). Wyniki: 1 3 6 1 1 5.
Więc zobaczmy jak z nagrodami:cup:: 1 stopień - brak, 2 stopień - brak, 3 stopień - Drem Aigon (x2), Baloth the Bolter, 4 stopień - Drem Aigon, Bow Soldier, Baloth the Bolter. Gratulację każdej wygranej:). Niestety biznes staje się mało opłacalny, mało osób obstawia lossy, dlatego nie wiem czy chwilowo nie zawieszę biznesu, lecz na pewno Was o tym poinformuję:p. Jeszcze raz gratuluję:cup:! --- Loteria dodał 7 minut i 3 sekund później --- Nagrody zostały rozesłane:cup:;). Niestety chwilowo zamykam biznes:(, z powodów finansowych:D. Jest duża szansa, że niedługo wznowię działalność:p. Gratuluję wygranych i pozdrawiam ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:29. |