![]() |
Ban na 4 miliony minut jeszcze lepiej :)
dnia 7 maja o godz 15:55 dostałem bana na mapie awp_map.
Dostałem bana chyba od admina Avatar .Dostałem bana za to ze wyzywałem gracza ponieważ zabijał mnie z respa i mnie to zdenerwowało wiec przepraszam za słownictwo. ale 4 miliony minut ???? Proszę o zmniejszenie kary Dziękuję steam id to : STEAM_0:0:20689343 |
hi
Ban jest adekwatny do Twojego ilorazu inteligencji i kultury osobistej. Myśle, ze kara jest wystarczajaca abys przemyslal swoje grzechy i popelnione bledy. Z biegiem lata (prawdopodobnie) Twoje zachowanie sie u normuje i staniesz sie prawdziwym, madrym i rozsadnym czlowiekiem i takie zachowanie jak dzisiaj nie bedzie juz u Ciebie wystepowac.
Kara nie zostanie zmniejszona. |
tylko ze 4 miliony minut jest to kilka lat a za wyzywanie gracze którego przezwałem 2 razy i jeszcze do tego za to ze bil mnie z respa OOO
w takim razie widzę ze nie umiesz liczyć i sie nie dziwie ze tibia shooters traci już ludzi jak za wyzwanie dostaje sie bana na kilka lat. nie wiem c to za admini tu graja i go prędzej kupili |
Tak Avatarku, na pewno wróci po lecie, a nawet po latach, dokładniej 7 (i 8 miesiecach :D).
To tak samo jak dałbyś mu perma, czy to nie jest lekka przesada? Moze skroc to chociaz do 2-3 miesiecy, bo chłopak zdechnie z nudów przy czekaniu na unbana. Jesli Avatar sie nie zgodzi, to zapraszamy ponownie 16 grudnia 2017 roku. (licząc także lata przestępne :D) naprawdę mi sie nudziło :D |
Bodzio jesteś po prostu dzieckiem...Grałem wtedy z Avatarem pod nickiem "Ewelina" <-- tak Ewelina...
I tak się złożyło, że pilnowałem porządku, pod innym nickiem, a ty do mnie takie teksty.Już nie będę tego powtarzał. I jeszcze jedno jak już coś piszesz to pisz to uczciwie, a nie łżesz po prostu Nie biłem cie z respa. Kak możesz mu to zmienić do 5 miechów, w sumie to nie pierwsza jego akcja na serwie.Ale to twoja decyzja |
nie przesadzaj nie wyzywal bym cie gdybys mnie z respa nie bil ledwo przeszlem krok i padalem wiec....
|
bodzio na awp map zapewne, domyslam ze poniewaz zawsze jest przestawiane mp_freezetime 3 na 0. Jesli tak bylo to nie bylo respa i walisz odrazu bo zanim nacelujesz to Ty zdarzysz sie ruszyc :)
Co do ilosci minut nie wypowiem sie tu |
no ale 8 lat ban :D??????????
dlatego tu ludzie nie graja bo bany maja za kampienie pewnie na 3 lata |
jak wspomnialem, o dlugosci bana nie bede sie tu rozpisywac.
Powiem ze masz po czesci racje wg mnie |
Cytuj:
|
ervers nawet nie wiedziałem ze to admin był
a wyzwałem go bo bil z respa i nie wkręcać mi kitu ze po 3 sekundach bic mozna bo bylem u kolegi grał na awp map na tibi shooters i jakoś bili go z respa... --- Bodzio95 dodał 4 minut i 56 sekund później --- ervers nawet nie wiedziałem ze to admin był a wyzwałem go bo bil z respa i nie wkręcać mi kitu ze po 3 sekundach bic mozna bo bylem u kolegi grał na awp map na tibi shooters i jakoś bili go z respa... Admin sie osmieszył dając mi tego bana. ervers jeszcze jedno wyślij mi fajne servery ffa nr gg:6426902 jedyny co z nam to us teraz ;p i tibia shooters |
znowu ty xD
co do bana to za dlugi napewno, jak i w moim przypadku co do bicia z respa - jesli freezetime byl ustawiony na 0 to nie masz tu racji, na freezetime = 0 MOZNA BIC Z RESPA, bo sie nie da, bo bicie z respa to jest namierzanie na kogos na freezetime, i odrazu, ale to odrazu gdy freezetime sie konczy leci strzal. |
omg omg dziecko ogarnij już sie ....
Ile razy mam Ci powtarzać, że cie nie biłem z respa o.0 nie umiesz tego pojęc bo się boisz. Nie masz innego wytłumaczenia niż bicie z respa.Zmień serwer będzie najlepiej dla mnie i Ciebie . |
Cytuj:
|
Chlopaki proponuje wyluzowac, wazne ze sie sytuacja wyjasnila i ban zostal zniwelowany. Temat proponuje zamknąć, bo jak dla mnie jest on wyczerpany. Pozdro.
|
Mam pytanko. Kto zajmuje się teraz konfiguracją serwera? Bo można by uniknąć w przyszłości nieporozumien o freezetime'a
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29. |