![]() |
Sorcerer
Mam 33lvl sorca ( 33mlvl ) i zamierzam kupić pacc
Na czym expić żeby : a) Zarobić B) Szybko expic c) średni exp, ale bez waste Mam 150k + masa item , ktore zawsze moge sprzedac. Moje eq to : Focus Cape BoH Crown Helmet Beholder Shield Plate Legs Scarf Woi - Woce - Wod Obsidian Knife Blessed Wooden Stake Mam jeszcze zapas Life rings i Roh +3bp Gfb i 2bp explo ( może sie przyda ) |
Ja na razie bym Ci proponowal zrobic taski na tarantule. Lurasz calego cave i gfb exp moze nie jest najlepszy ale po zabiciu tarantul masz szanse walki z bossem co daje Ci k legi / silk + terra hood (zazwyczaj taki loot) do tego masz tarantula egg. Wiec to na poczatek nastepnie po zrobieniu taskow majac okolo 50 lvl polecam Ci CS exp okolo 100k/h z promocja godzina dochodzi nawet 150k+/h. Nie liczac tego ze jak gralem swoim sorcem to zawsze mi sie tam zwracalo :P
Zycze szczescia ^^ |
CS exp - cóż to ; o mi sie to z niczym niekojarzy
|
Crystal Spider :P
znajduja sie w svargrond idziesz w gore potem odbijasz w lewo 3x leviate up w dol na maxa i na maxa w lewo :D najbezpieczniejsza droga ;] |
A jakieś jeszcze expowiska?
|
od 50 worker golemy / earth elementale :P
|
Do kasy możesz próbować mutated humany na yalahar albo tak jak ktoś powiedział katować taski na tarantulach. Szybki exp... na 33 lvlu nie poszalejesz ale możesz pójść na jakiś tomb z gfb.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:41. |