![]() |
Necro ?Dragi ?Demonki ?lol!!Teraz was zagne!To jest ROOTWORM HUNT !!
CUT !
Tych zdjęc i tak już nie pod tymi linkami ;) |
Nudne te ss mogłeś się bardziej postarać. Rootworm hunt lol :D
|
heh
Wiem ze nudne ale to byly moje 1 "hant skriny".
Czy nie uwazasz ze ten brazylijczyk byl zabojczy ? brazil scum! Heh.Nastepny bedzie beholder hunt wiec powinien byc lepszy. More comment plx! |
no comment
X( moze bez komentarza. X(
|
lol
Na tym polega caly pic w root huncie.Czy wam sie juz nie nudza screeny w stylu:Drag solo,Gs solo...bo mi sie nudza.Niedlugo zamieszcze rat hunta ;)
|
akcja jak w ksiazce telefonicznej tylko aktorow troche malo.
|
mnie musze przyznac zagioles :P
no jesli podobnie ci kiedys wyjdzie drag hunt a potem moze nawet demon hunt to tylko gratulowac :p |
lol
Rotworn hunt , tak niezly temat ze szok . NUDA 8o
|
weź przestań człowieku
Uważam ze ten pomysł jest do dupy.
I jednak gs hunt równiez demon hunt jest lepszy niż rot hunt. połowe osob low lv,magowie itp chodza na roty codziennie i to nie jest zadna nowość. ;) zrób lepjej filmik o pekowaniu <jk> :P |
powiem tylko jedno... nudne te SS :P
|
Cytuj:
|
No offense ale...
1)Zalosne 2)Nie ciekawe nastepnym razem postaraj sie bardziej |
Ogólnie to było żałosne :p . Co to w ogóle za pomysł "rotworm hunt"? Kurde chyba nikt w życiu nie huntował tak pakernego potwora jak rotworm :p . WIEM!!! Walne zdjęcia z mojego treningu na rotach :p
|
a ja ciebie zagne
zagniesz wszystkich jak zrobisz ss z rat hunta!! mówie ci !! bedzie taka furora!! bedziesz bohaterem!!XD
|
Hhahahahahahha....
|
nie no kiedys widzialem goscia co zamieszczal screny z zabijania valkiri ....
i myslalem ze to jest najgorsze ... ... mylilem sie :P zeby to sie dzialo na roku to byloby o wiele lepiej :) |
Do sekcji "Zdjęcia" powinni wprowadzić level gate i minimum 20+ lub nawet 40+ -.- a reszta mogla by tylko olgladac....
Ludzie coraz czesciej widza posty typu "beholder solo - lvl 12" lub "Polowanie na rotwormah" a potem forum tibi.pl ma taka opinie ze niektorzy wola mowic "forum" niz forum....przestancie!!omg |
idz na hero i zrob zdjecie jak juz dedniesz po 2 strzalach:P
Wtedy beda ciekawe;d;d; |
JEJU!!!tyle NUDNYCH FOTEK DO TEGO W LINKACH A NIE WKLEJONE:/ Pochlastac się można:/
|
No to nastepnym razem bardziej sie postaraj i zamies ssy z hunta na beho :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:23. |