![]() |
Starcraft 2
No i wszystko jasne :)
już wiemy kiedy premiera:) 27-07-2010 :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Stary, data premiery jest już znana od 1-2 tygodni :P
Ja tam sobie na razie w betę pocinam. Choć ciekawi mnie jakie mapy wrzucą na 3v3 i 4v4. |
heh no niby tak ale na gram.pl do dzisiaj nie ma o tym ani słowa;P
|
No cóż, ale gram.pl bynajmniej wyznacznikiem tego nie jest :P
Tak czy siak - zapowiada się fajnie. bardzo fajnie. |
no cóż do premiery kataklizmu to chyba komp mi zie spali z przesilenia jak kupie SC2 :P
|
Rotfl, ten temat to jakaś kpina?: d
W zasadzie można zamawiać już nawet preordera SC2. Zwykła wersja kosztuje... 199 zł : d |
jedynka i tak lepsza ;o
|
Grałem w bete trochę się zawiodłem fakt fajna ale jakoś qrde nie czuje tego samego co w 1 tej mroczności :evul: Ale to beta była :) Raczej kupie 2
|
Tej mroczności, lol!
|
A ja dostałem betę i nie mogę grać :( Tzn. mam tylko jedną mapę, a za każdym razem jak próbuję zagrać na innych, wyskakuje "cannot download content". Nie chce mi się tego wszystkiego od nowa ściągać, a instalki niestety nie zachowałem :(
Ale ogólnie SC2 jest mega, pomimo tego, że ciągle dostaje wpierdol :D |
Cytuj:
niby wszyscy wiedza od dwoch tygodni a na zadnym z wiekszych portali o grach nie napisali o tym i zero jakiegos entuzjazmu szkoda tylko, że rasy zostały podzielone na trzy czesci :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Według zapowiedzi blizzarda - przejdziesz terrańską kampanię to zrozumiesz, dlaczego zostało to rozdzielone na 3 części.
|
Kto nie ma jeszcze klucza do bety a chce sobie załatwić to polecam:
http://www.gosugamers.net/starcraft2...a-key-easily-d |
Cytuj:
Co do sc2 to jak dla mnie klapa, chodź może dla tego, że nie udało mi się wygrać ani jednej walki ;/;/;/ |
Cytuj:
|
No właśnie, system bnet jest całkiem dobrze pomyślany. Poza tym, chłopaki... wiecie, ile LAT trzeba grać, żeby być dobrym w tę grę i grać na naprawdę dobrym poziomie? Sam Dustin terrible terrible damage Browder mówił kiedyś, że aby zacząć ogarniać multi, potrzeba kilkadziesiąt godzin gry.
|
Śmiesza mnie ludzie ktorzy pisza ze gra jest do dupy bo na multi pare razy dostali w pi***:p
|
A mi jest bardzo smutno bo nie potrafie tego keya zdobyć ;p już od x czasu.
Czy wie ktoś jak sprawdzić e-mail na który rejestrowało się konto w w3 na battlenet? Bo chyba jeśli ma się konto battlenet z jakąś grą blizzarda to dostanie się keya ale sam nie wiem. No lipa bo czytam i wszędzie same wałki i poza konkursami na jakis fanowskich stronach nie ma opcji zeby klucz dostać ;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:56. |