![]() |
Błąd Klienta
Heyah
Wracałem sobie spokojnie z expa i nagle zawiesił mi się cały komp (winap, gg, tibia itp) po czym SAM się zrestartował. Myślę sobie WTF? No nic, załączam kompa, klikam x2 ikonke tibi i oto to mi wyskakuje http://i49.tinypic.com/11s2dcj.jpg Co jest grane? Jak się tego pozbyć? Reinstalowałem tibie i dalej to samo. Moje parametry: Win XP (SP3) Intel Core Duo 2.8 4GB RAM Radeon 4850 HD (512 RAM) Dysk 360 GB Blueconnet Jakieś pomysły co jest grane? Pierwszy raz mi to się zdarzyło ; s |
system ci sie posypal.
Z mojego doswiadczenia (co znaczy ze moge sie mylic) jak jest blad runtime library to znaczy ze powazniejszy blad w systemie (nie pomaga reinstalacja runtima) wg mnie reinstalacja systemu. na takim komputerze zainstaluj sobie windows 7. bedzie ci wszystko lepiej dzialac. |
@up
Zrobiłem reinstalke systemu, po czym miałem jeszcze gorszy błąd ; o (Tak jak bym miał wirusa lub coś takiego). Usunąłem old windowsa i wgrałem go od nowa. Wszystko śmiga jak powinno :) Co do WIN7 słyszałem że gry sprzed tego systemu lubią na nim nie działać, więc pozostanę przy XP sp 3 :) @topic: Temat do zamknięcia :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39. |