![]() |
Ban za nic
Witam
Od jakiegos czasu czyli od 1 miecha nie moge wejsc na serwer nie wiem czym jest to spowodowanym...prosze sprawdzic w logach jak nie macie pewnosci. STEAM_0:1:15569295 |
My tym bardziej nie wiemy. Banów za nic nie ma. Chyba nie myślisz, że ktoś cię odbanuje, bo "od miecha nie możesz wbić nie wiesz za co" ?
|
ja jednak uwazam ze byl ban dawany przez amxmodmenu i ewentualnie ktos zle kliknal "numerek" i w ten oto sposob Myszak dostal niesprawiedliwie bana. Ryba albo Drom sprawdz logi gdy bedziesz mial czas bo sie nie wyjasni.
|
Cytuj:
Pozdrawiam |
Jakbyś lubił ten serwer, napisałbyś od razu, a nie po pięćdziesięciu dniach.
|
Jak by mi nie zalezalo wogule to bym nawet nie wypowiadal sie na forum..
|
Trzeba było trochę wcześniej pomyśleć, bo po takim czasie nie ma możliwości sprawdzenia za co masz bana, a co za tym idzie - nie ma unbana.
|
Napisać po paru miesiącach, gdy logi znikają i nie wiadomo za co siadł ban następnie rżnąc głupa.
Sprytne =3 |
Logi akurat mozna sprawdzic wiec...a poza tym mialem wazniejsze sprawy jak nauka..
|
No rzeczywiscie. Jak sie czlowiek uczy to nie moze wejsc na forum i napisac posta.
No ok. Zrozumiem cie jezeli napisanie tej wiadomosci zajelo ci wiecej niz 2-3h: Cytuj:
|
Chwila, chwila. Ty WIEDZIAŁEŚ, że dostałeś bana. No bo niby skąd pewność, że twa on od miesiąca? Jeśli to był ban za nic, to od razu powinieneś napisać na forum.
|
Cytuj:
Logi sprawdzam jak znam CO NAJMNIEJ dzień +/- 1, a nie, że sortuje tysiące plików txt, żeby poszukać jednego delikwenta. |
Juz tera to mnie jebie bo i tak juz na nim prawie nikt nie gra wiec pozdro przez takich adminow jak ryba :D
|
To fajnie, że dwa dni temu chciałeś unbana, a dzisiaj już tam nikt nie gra xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:39. |