![]() |
Jaki wybrać serwer/profesję
Witam! Po 2 latach przerwy postanowiłem wrócić do gry. Ponieważ chcę zacz±ć raz a dobrze, chcę się was spytać, który serwer pvp jest waszym zdaniem najlepszy. Szukam serwera który:
- nie posiada zbyt wielu boterów - nie ma za dużo pekerów - ma mił± atmosferę - ceny s± nie za wysokie ale i nie za niskie I mam jeszcze jedno pytanie. Który serwer będzie lepszy? Amerykański czy niemiecki? Czy różni± się one czym¶? Nie wiem też jak± profesj± zagrać. Jak± profesję mi polecacie? jak już wspomniałem nie grałem 2 lata więc trochę się tu chyba pozmieniało. Dzięki za wszelk± pomoc ;] |
Sraki, wypad do przyklejonego.
|
Cytuj:
|
Szukaj jakiego¶ nowszego serweru pvp. Pekerzy, boterzy s± wszędzie. Atmosferę na serwie tworz± ludzie, także nie obiecuj sobie zbyt wiele w tym aspekcie. Ewentualnie możesz zacz±ć grę na serwie, na którym spędziłe¶ najwięcej czasu -sentymentalizm dobrze wpływa na rozwój postaci :)
Kwestia profesji to bardzo szeroki temat. Osobi¶cie polecam Ci paladyna, odradzam knajta. A jeżeli masz dużo kasy na jakim¶ serwie i będziesz kupował regularnie Pacca to zakładaj postać magiczn±. My¶lę, że nie jestem zbyt oryginalny, ciężko co¶ Ci doradzić -nie znam Cię, twoich preferencji, nawyków i sposobu expienia. Każd± profesj± gra się inaczej. Wybór należy do Ciebie, inni mog± Cię tylko nakierować -ale nikt nie podejmie za Ciebie ostatecznej decyzji. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:08. |