![]() |
Prawdziwi Władcy Zao.
Od odległego, północnego Zao, gdzie zamieszkują jego władcy, obrzydliwe niebezpieczeństwo ogarnia ziemię. W tym miejscu nadal jest ukryty wróg, którego nikt się nie spodziewa... http://static.tibia.com/images/news/...ek_3_small.jpg Tego lata poznasz prawdziwych władców Zao. To jest lato smoka i zaczyna być tam naprawdę gorąco. Przygotuj się na największe wyzwania! |
Mam nadzieję, że dodadzą nowe potwory i więcej questów dla "high" levelów i nagrody warte tego trudu
|
Hmm, chyba musze wreszcie sobie dorobic dostep do Zao :D
Patrzac na tego newsa przychodzi na mysl, ze byc moze powstana jakies nowe rodzaje smokow. Ale prawde powiedziawszy, srednio mnie to cieszy. Ciesze sie oczywiscie, ze beda jakies nowe moby. Martwi mnie jednak ostatnio tendencja Cipsoftu do dodawania "nowych-starych" mobow przy kolejnych update'ach. Chodzi mi o to, ze od pojawenia sie Yalahar Cipsoft bierze zwyklego, prehistorycznego moba, jak szczur, nietoperz, jaszczur, etc, dodaje drugi czlon typu; "mutated", "guard", "high", i prezentuje nam "zupelnie nowego moba". W rezultacie zamiast czegos nowego, swiezego, dostajemy ten sam, stary kotlet podgrzany po raz drugi. Czekam tylko az pojawi sie mutated rotworm, albo dragon high ultra super guard... -.- |
A mi sie podoba ;p Baardzo ciekawie sie zapowiada :D Az sie nie moge doczekac ;p gogogo update ^.^
|
Mam nadzieje że wyjdzie nowy hit typu POI/Anni/INQ, tak trudno Cipsoftowi zrozumieć że TEGO właśnie chcą gracze ? High lvlowych questów, ale wymagających więcej myślenia i współpracy, już solują inq bossy, a ciapsoft co ? ; /
*Po czym odpala WoW'a* |
facepalm
*po czym odpala wowa* |
To było pewne ,że coś dorobią do Zao w końcu tam jest taki ogromny teren a tych potworków to za dużo nie ma :).
|
o.0 zaczyna mi sie podobac ten letni update :D oby cos ciekawego tam dodali i przydaly by sie naprawde nowe questy
|
To fakt cos nowego dlugiego i z dobrymi nagrodami i bardzo ciezkiego do przejscia :p
|
Witam specjalnie założyłem konto bo wkurzył mnie ten napis
obrzydliwe niebezpieczeństwo < nie mam pojęcia jak ktoś mógł tak napisać ale pewnie jakiś geniusz tibijski :D Obrzydliwe może być jedzenie a nie niebezpieczeństwo |
Ciekawe czy będą jakieś nowe expowiska dla ludzi, którzy nie grzeszą levelem ;)
|
Albo może dodadzą w końcu coś dla facc...
|
Nie podoba mi sie, ze cipsoft tak daleko uciekl z lore, zostawiajac ruthless seven itp wymyslajac takie bzdety
|
Cytuj:
|
I nie po to ludzie płacą za pacc żeby cipsoft dawał coś dla facc, chcesz czerpać przyjemność z gry? Kup premium i się ciesz, w życiu nie ma nic za darmo.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@UP myślisz koleś ze cipsoft będzie wszytko dla facc robił ? gdyby tak było to by cała tibia upadła z braku funduszy, chcesz miec fajną gre ? kup premium chcesz sie nudzic i marudzic graj na facc proste ;]
@topic Mi sie podoba, byle było więcej wysokopoziomowych questów ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:48. |