![]() |
Tibia - Problem
A więc : Wpisuję passy i wybieram postać. Wyskakuje okienko - jak zawsze : "Connecting to the game world. Please wait."
I tak czekam, czekam i czekam w nieskończoność... Tak, w nieskończoność! Raz czekałem pół godziny i nadal było Connecting.;( I jeszcze dodam, bo może się to przydać, że moi kumple widzą, że jestem online. Przez cały czas, kiedy jest u mnie Connecting, moja postać jest online, a gdy wezmę Abort, się wylogowuje. Raz nawet, po wylogowaniu na DS, padłem. Wtedy jeszcze nie wiedziałem, że w tym czasie jestem ON. Na innych kompach ta postać mi działa... Pomocy!;(:(X( |
Refresh!!!!!!!!
|
Może reinstalka by pomogła?
|
Cytuj:
Widać tutaj wyraźny problem z połączeniem, być może jest to problem z internetem - sądząc po długim czasie ładowania i innych problemach. Na innych komputerach działa, bo jest inne połączenie internetowe, chyba że chodzi oinne komputery które znajdują się u ciebie w domu, a mają ten sam dostęp do internetu. Możliwa wina dostawcy, albo źle skonfigurowanego połączenie. |
Odpal grę pod innym engine.
|
Mi osobiście pomagał w takich sytuacja reinstall tibii. Powiem Ci szczerze, że mnie zaskoczyłeś faktem, że jesteś online w tym czasie. Ja aż takiej sytuacji chyba nie miałem, bo wielokrotnie wylogowywałem się w "umiarkowanie" bezpiecznych miejscach, to przy takich próbach logowania bym padał jak mucha (i tak mojemu ms'owi za czasów świetności często brakowało hp z powodu mojego stylu gry 8o)
|
Cytuj:
A po polsku? Nie no, wiecie jaki numer? Jest taki ots Naruto - WoS. Działa. Serwery DB - działają. Wszystkie OTSy - działają. Tylko rl tibia nie działa. No nie czaję! :P |
Wylacz wszystkie firewalle albo odblokuj klienta Tibii.
|
Miałem do kwietnia ubiegłego roku ten sam problem co ty ! Tylko ja byłem zalogowany jedynie przez kilka sekund i wylogowywało mnie. Pomógł dopiero koleś od internetu.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03. |