![]() |
Pacc a Skilowanie
Mam pytanie, czy PACC wpływa na trening? tzn. czy go przyspiesza, bo gdzieś mi się obiło o uszy że Pacci szybciej skilują, prosze o dopowiedz i z góry Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Chodzi mi o trening Rycerzy ;) |
Jesli chodzi o trening skili (shielding, sword, etc) to pacc nic nie zmienia. Natomiast PACC + promocja pozwala szybciej nabijac mlvl (przyspieszona regeneracja many).
|
jeśli chodzi o rycerzy to promocja nie przyspiesza im odzyskiwania many
|
lol MAgus ale wpadka :) ale kazdemu sie moze zdarzyć. Z paccem na pewno lepiej sie trenuje. PO pierwsze nie musimy sie martwic jak dostaniemy kicka bo zawsze mozemy wejsc, regeneruje nam sie szybciej zycie (promocja) co moze byc bardzo przydatne.
|
Cytuj:
|
@Dragon Stone
Nie wiem bo gram magiem, dobrze ze dodales. @VooDOO Uhm, no comments. @Fanfi Dzieki za sprostowanie. |
Zachce mi się pisać(jak ktoś skrytykuje to ja już się postaram by bana mu wlepili):
- knight HP co 6 sek. MP co 12 sek. - elight knight HP co 3 sek. MP co 6 sek. - paladyn HP co 8 sek. MP co 8 sek. - royal paladyn HP co 4 sek. MP co 4 sek. - druid HP co 12 sek. MP co 6 sek. - elder druid HP co 6 sek. MP co 3 sek. - sorcerer HP co 12 sek. MP co 6 sek. - master sorcerer HP co 6 sek. MP co 3 sek. Bez komentarza.... |
Cytuj:
(Gdzie moj ban?) |
re: Benator
Bez promocji podales dobrze, ale z promocja spada nie o 1/2 a o 2 sekundy (poza elit knight ktoremu mada sie odnawia tak jak zwyklemu rycerzowi). ------- Odpowiedz na pytanie padla wiec zamkne temat zeby ukrucic dalsze dyskusje. Jak ktos chce doklada tabele ile sie dostaje na sekunde to szukac na www.tibia.pl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10. |