![]() |
[BERYLIA] Old Rzepka Family - power is back <3
No. po kłótniach, sporach, ubijaniu siebie, i dłuuugim afkowaniu, postanowili¶my się poł±czyć na nowo. Ekipa na t chwilę jest stała, nikt nie kradnie jest fajnie luzik.
Screen - loot z 2 dni http://img820.imageshack.us/img820/1408/beztytuuk.jpg Fajnie się na tych potworach expi --- jerrry dodał 22 minut i 23 sekund póĽniej --- http://img822.imageshack.us/img822/5992/beztytuuon.jpg i jakie¶ pro combo bez bota |
+ jeszcze 3x sdki ktore nie poszly w combo
|
|
Hah.. loot obłędny :P
Prosze moj± dolę na sorca do Carlin. Ja byłem na akcjach - nick Padreia (facc mage female out). |
|
kto miał 15?
|
Ja bym poprosił kogo¶ o mał± pomoc w lvlowaniu. Mam tylko 15lvl także jedyne co mogę za to oferować to cały loot dla blokera. Dojna krowaa
|
moge ci jutro poblokac ale rano. Z godzinke. Kupisz mi mf bo ja sam kasy nie mam a loot twoj. Wbij dzis 18na flam hura
Padłem na ludim na ue mnie sciagnal na hita xd. Trzeba nie swirowac bo to przez sir kartona sie zaczeło. Jutro gather na 11!!!!!!!!!!!!!!!!! niech bedzie jak najwiecej osob. |
Cytuj:
|
no ogolnie pekando bedzie cały dzien ale głowna zbiorke chce na 11 zrobic zeby bylo full ludzi i tu prosba do was badzcie o 11 i przekazcie innym. Pa :d
|
ja mam na 12:15 do ko¶cioła bo bierzmowanie niedługo ... o 11 moge zalogować ale nie bd bil ani nic ;(
|
WoW? w 15 osob 1000 combo nie no gz :D
|
|
zawisz± by¶ padł na pół kombo więc zamknij ryj zi±±±±±±±
btw WARR ! |
@zavisza
Jun 03 2010, 16:55:33 CEST Slain at Level 65 by Ab'ra, Ceriuz, Gravon Reyven, Holitosa Tesy and Thaden. dalej placzesz? |
Cytuj:
|
|
sorry men ale macie zle informacje juz 24 lvl mam na beryli :D a Szolfej ? ja wiem tylko ze z realem zrobilisy chara na zanera dopuki rs nie zniknie ;d na tasartivie
|
uwielbiam wasze tematy :) jst ich juz chyba 10 na tym forum,kazdy wyglada mniej wiecej jak ten,1 screen na cala strone,20 stron spamu o tym co robicie w rl kiedy ackcja kto z kim kiedy i gdzie expi
dlatego musze wam powiedziec... WY*******AC |
@up
Dobra, a teraz wyjdz i zamknij dzwi za soba :< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:12. |