![]() |
Hehe calkiem calkiem :)
|
K.o
hehe troche tych ludzi ztrapowanych było , gratz pomyslu , ale miales ubaw napewno , jednak ja ludzi nie trapuje bo po co i nie jestem n00bem
|
Spoko ale Ci ludzie głupi to na rooku to rozumiem ale to gdzieś to przecierz można do wody wywalić ,fajne. Jestem 3!!! :)
|
Niestety teraz nawet jak bym bardzo chciał to bym trapować nie mógł bo da sie przedmioty rozwalać :(.
A na www.tibia.com : http://img.photobucket.com/albums/v2...creeny/Ban.jpg P.S. Sry to było w Listopadzie ;p @Stachumixer - ej no ja nie jestem n00bem! Nudziła mnei normalna gra to sobie trapowałem ;p |
Niektórych rzeczy (np korytka) nie da sie do wody wrzucic
Ale teraz na szczescie koniec z trapowaniem :) Przedmioty da sie niszczyc bronia :) Trappers = n00bs ps. Kiedys mi trapneli rookstayera, dalem Ctrl+R, a (cudem) GM byl online. Dwa n00bki dostały banany :P :evul: |
Cytuj:
|
A teraz drugi trapper :P
A teraz moja kolei :] Na wiekszosci screenow jestem ja, czyli Trapperman :P Pomagalem troszke koledze, bo mi tez sie troszke nudzilo B) Gdyby co to posiadam te dwa filmy i postaram sie je dac na forum, kiedy stworze sobie jakiegos bloga.Jak na razie musicie cierpliwie czekac ;)
|
Cytuj:
Noob= gracz ktory nic nie wie o grze a mysli ze wie o niej wszystko Newbie=gracz poczatkujacy Ty tez mylisz pojecia |
@Rehu:
N00by to nie ludzie początkujący to ty mylisz pojęcia -.- początkujący to newbie. Ja uważam traperstwo jako przejaw n00bostwa tak jak Welshaire. |
Cfaniaki.... to powiedzicie mi jak sie odtrapujecie pallem z kusza.... :P
|
Ludzie ktorych bawia takie glupoty jak trapowanie innych to NOOBY i kretyni. Nawrzucalbym im jeszcze ale regulamin zabrania ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:40. |