Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Nowy Fake Maker (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=231378)

Shivek 18-06-2010 20:39

Nowy Fake Maker

Albo mi pomożecie, albo dupa z tego.
Dawajta full citizen outfita, o którego proszę od roku.
@Edit:
Jak mi nie pomożecie, to gnidy z was i buce, i się potnę.

Ghernie 19-06-2010 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shivek (Post 2764357)
Eeee, s*******aj?

Koniec <kropki>

Shivek 19-06-2010 11:31

Toś buc i nie chcesz zachęcać nowych do fake'owania.
A taki programik każdemu by się przydał.

mikolaj99 19-06-2010 14:55

http://img29.imageshack.us/i/biaeaddony.png/
http://img153.imageshack.us/i/duobiaych.png/
<10znaczkuf>

@down
Czyli addony już nałożone?

Shivek 19-06-2010 15:42

Tylko że... potrzebuję citizena... 1 addon, 2 add i full...

Arashel 19-06-2010 15:51

Od twojej prośby minęło prawie 20h do tego czasu ja bym te outy zrobił to z 5 razy, więc rusz dupę i zrób je albo nie odzywaj się i nie rób łaski swoimi prośbami...

Shivek 19-06-2010 19:13

Składanie outa to najnudniejsza część D:

krupam 20-07-2010 09:16

Może będzie, że odkopuję, ale teoretycznie jeszcze jest na pierwszej stronie :P
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shivek (Post 2766778)
Składanie outa to najnudniejsza część D:

Aha, czyli my mamy tą najnudniejszą część, a ty zajmiesz się tą najfajniejszą. Nie no, jak tak to spoko, łap: http://img833.imageshack.us/img833/4752/citizenmale.png
:P
Do zamknięcia.

Shivek 20-07-2010 12:48

Mam tylko pytanie, czy sam to obrysowujesz, czy układasz z spritów te kolorski (bardzo ważna część).

krupam 20-07-2010 15:19

Ze spritów.
Aha, te białe plamy na polach od addonów są by usunąć ewentualne kolory z niższej warstwy, np jak do wizarda by się zrobiło biały out z addonem (czaszką) i potem wg normalnych nakładek malowało, to czaszka miałaby kolor włosów.

thomson1708 20-07-2010 23:35

A tak wgl. na hu*j mu pomagacie jak ta piz*da już rok robi jakiś głupi program i cały czas plax to plax tamto czy was to nie wkur*wia???

PiotrXXX 21-07-2010 01:14

@up

A czemu ma mnie to denerwować. Czego wy od niego oczekujecie, że sam odwali całą robotę, a wy zassiecie ten programik i gotowe. I tak się powinniście cieszyć, że mu się chce ten program pisać przynajmniej ułatwi to pracę początkującym fejkowcom (czytaj ożywi dział).

Shivek 21-07-2010 09:04

Cytuj:

A tak wgl. na hu*j mu pomagacie jak ta piz*da już rok robi jakiś głupi program i cały czas plax to plax tamto czy was to nie wkur*wia???
Tomzon, na scenie fejkowej gościsz chyba z roczek, a twoje fejki nie posunęły się ni o krok. Zważywszy, że mój program jest trudniejszy do ogarnięcia niż jakiś fejk z dupy wzięty (czyt. twój), robię go powoli (mam też swoje życie).
Poza tym nie masz żadnej reputy na tym forum, więc w twoim przypadku użycie przekleństw osłabia twoją pozycję.
Propo, usuń obrazek/sygnaturkę/podpis, bo inaczej poleci report.

Drakon 21-07-2010 20:04

A właściwie to po co komu ten program skoro i tak praktycznie nikt juz fake nie robi... Nawet u mnie zwykle na chęciach się kończy, a właściwie to nawet na ich braku.

Herbi_Oxyna 21-07-2010 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiotrXXX (Post 2773013)
@up

A czemu ma mnie to denerwować. Czego wy od niego oczekujecie, że sam odwali całą robotę, a wy zassiecie ten programik i gotowe. I tak się powinniście cieszyć, że mu się chce ten program pisać przynajmniej ułatwi to pracę początkującym fejkowcom (czytaj ożywi dział).

Nie sądzę, żeby on go pisał. Jk mniemam, Shiv używa MMF2, więc nawet nie musi pisać kodu.

@down
Racja, ja nie miałem cierpliwości do zabawy z wtyczkami do MMF (a swego czasu miałem coś podobnego w planach), więc podziwiam Shivka, że mu się chce w to bawić ;3

PiotrXXX 21-07-2010 23:57

@up

Ważne, że mu się w ogóle chce ten program robić. Jak pan Drakon napisał, że na chęciach zwykle się kończy, więc podziękuj Shivkowi, że mu się w ogóle pojawiła chęć na pisanie tego programu.

Shivek 22-07-2010 09:01

Ogólnie czekam tylko na wtyczkę do eksportowania do flasha. Co do "pisania kodu". W każdym środowisku pisze się, czy tworzy się kod. Jednak w MMFie się nie programuje.

n0_name 24-07-2010 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thomson1708 (Post 2773004)

Człowieku takim jak ty ten program bardzo by się przydał więc zmilcz.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shivek (Post 2773045)
Tomzon, na scenie fejkowej gościsz chyba z roczek, a twoje fejki nie posunęły się ni o krok. Zważywszy, że mój program jest trudniejszy do ogarnięcia niż jakiś fejk z dupy wzięty (czyt. twój), robię go powoli (mam też swoje życie).
Poza tym nie masz żadnej reputy na tym forum, więc w twoim przypadku użycie przekleństw osłabia twoją pozycję.
Propo, usuń obrazek/sygnaturkę/podpis, bo inaczej poleci report.

Ty może masz ale inne nół lajfy nie kminią tego.

On nigdy naprawde nigdy tu nie podniesie się z zera.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakon (Post 2773150)
A właściwie to po co komu ten program skoro i tak praktycznie nikt juz fake nie robi... Nawet u mnie zwykle na chęciach się kończy, a właściwie to nawet na ich braku.

A może własnie inni się zniechecają bo nie mają dostatecznych pomocy, może własnie owy program skłoni nowych do tworzenia dzieł??

Mahonganek 10-09-2010 18:52

lol jak juz ma tu te outy to moze byscie zamkneli temat...

@mikolaj99

mozna te outy porzyczyc?

X-Zero 10-09-2010 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mahonganek (Post 2781038)
lol jak juz ma tu te outy to moze byscie zamkneli temat...

Do kogo to mówisz?... Bo jak do modów to jedyna droga to report, albo PW, ale tylko do takiego moda, który jest online, a szansa, że Cię nie zignoruje jest i tak marna, nvm...
Po za tym, gdyby zamknęli temat, to nie zadałbyś tego - sorry, ale idiotycznego - pytania. Dlaczego idiotycznego? Bo outy, które dał mikolaj to nieprzerobione, a jedynie posklejanie outy z tipii... Nikt się nie skapnie, czy wziąłeś je od kogoś, czy sam sobie posklejałeś z plików.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:42.