Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Osiągnięcia oraz nowe przedmioty. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=231453)

Voniek 23-06-2010 21:02

Osiągnięcia oraz nowe przedmioty.

Wiadomość ta rozeszła się już po wszystkich wspieranych i promowanych stronach – nadchodzą Osiągnięcia! W tej zapowiedzi przedstawimy ogólny zarys tej funkcji oraz pokażemy nowe rzeczy, które zostaną dodane do gry.

Osiągnięcia
to zupełnie nowy wymiar w Tibii. Pomyśl o nich jako o wyjątkowych tytułach, które zdobywasz przy specjalnych okazjach podczas gry. Możesz je zbierać oraz pokazać znajomym na oficjalnej stronie postaci. Ponieważ osiągnięcia są warte nawet 10 punktów możesz je porównywać z innymi graczami w rankingu najlepszych graczy. Nowy ranking zostanie wkrótce dodany do listy najlepszych na danym serwerze.

Na początek dostępnych jest 80 osiągnięć. Niektóre z nich są ukryte, także będziesz musiał sam je odnaleźć i zdobyć. Wszystkie osiągnięcia są przypisane do jednego konta co oznacza, że możesz je zdobywać każdą postacią. Przykładowo, jeżeli zdobędziesz osiągnięcie „Bearhugger” możesz ustawić pokazywanie tego osiągnięcia na stronie każdej postaci. Jednakże punkty za osiągnięcia są przypisane tylko do konkretnej postaci.

Oprócz osiągnięć do gry zostanie dodanych multum nowych przedmiotów. Większość z nich widać na zdjęciu poniżej: po lewej i po prawej stronie znajdują się nowe sprity przedmiotów, które już są w grze, a które w końcu dostaną wyjątkowy wygląd. Na dole obrazka znajdują się nowe potrawy np. 4 zwycięskie dania z konkursu na przepis dla Jean Pierre’a. Na górze zdjęcia znajdują się nowe bronie i zbroje, a na środku jest nowy plecak z klejnotami, który zastąpi dotychczasowy Key Ring.
Jeżeli się przyjrzysz fotografii zobaczysz, że postać na środku zdjęciu ma poprawiony kapelusz. Teraz jest on lepiej i dokładniej wykonany, a kolor brzegu można łatwo zmienić wedle życzenia.

Więcej informacji można znaleźć na wspieranych i promowanych stronach.

Pan i Wladca 23-06-2010 21:56

Kapelutek naprawili :>

Vil 23-06-2010 22:42

achievementy lol.

epokowe odkrycie ..

zielony-lp 24-06-2010 09:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 2767705)
achievementy lol.

epokowe odkrycie ..

no nie... oni wszystko ściągają z OTS :D

Mi tam sie podoba że wkoncu pomyśleli o przedmiotach WYJĄTKOWYCH które powinny wyglądać inaczej niż zwykle... z tego co widze Mermaind comb w końcu będzie inaczej wyglądać , i kilka innych rzeczy (po lewo paczka do postmana?) no i te itemki na addon pirata :D

Outfit do dupy i tak ;P

kenobi8 24-06-2010 12:58

Mnie bardzo ciekawi, co to za nowy sword nad outem.

Krwiopalczasty 24-06-2010 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kenobi8 (Post 2767782)
Mnie bardzo ciekawi, co to za nowy sword nad outem.

Blade of Corruption

MatyDevil 24-06-2010 21:35

Wg mnie update do dupy ... jedyne co podoba mi sie to ze mozna laczyc poty i runy w kupki po 100 nic po za tym ... brak balansu postaci... rp nadal zostanie najlepsza postacia do zarabiania kasy i robienia szybko taskow;p

Zabic 25-06-2010 06:17

outfift ok ale te nowe przedmioty jakos mi nieprzypadaja go gusty a swoja droga to nawet ladny ten nowy bp:D

Wylansowany 25-06-2010 09:51

Achievementy - bardzo dobrze. Tego właśnie brakowało, szkoda tylko, że tak późno wprowadzili.

Tibijczyk222 25-06-2010 19:44

Achievementy cipsoft wprowadził już ponad rok temu do małej tibii( TibiaME) :P

thomson1708 27-06-2010 00:54

Co to za Achievementy? Co to oznacza??!!??

Wald_Kerius 27-06-2010 10:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thomson1708 (Post 2768254)
Co to za Achievementy? Co to oznacza??!!??

To są te osiągnięcia które będą widoczne na stronie twojej postaci.

cycu_1516 30-06-2010 16:48

Nie bardzo rozumiem o co chodzi :/
Będzie to dostępne dla FACC?

Johanes19 30-06-2010 20:49

No wlasnie, a propo tych Achievementow jak je aktywowac na tibia.com??
Bo widzialem ze jedni maja takie gwiazdki i opis w rubryce Achievements, a sam nie wiem jak to "aktywowac"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:52.