![]() |
Update trwa.
No to się doczekaliśmy tegorocznego letniego update'u. Jak go wyczekujecie? Czego oczekujecie? Jesteście przekonani do niego? Piszcie wszystko na temat tego wydarzenia.
|
do 18.00??! jak znam życie poczekamy do 20.00 !!! :D
|
Te potki w stosach kompletnie zautomatyzuja gre...Tibia z update na update zmienia sie na coraz łatwiejsza :p
|
@Sheller - No i dobrze że stanie się łatwiejsza, nie wiem jak ty ale ja wole sobie pograć w grę, która sprawia mi przyjemność a nie żeby się nad nią trudzić i denerwować, dziwi mnie twój tok myślenia.
A co do update no to super, dzięki temu stosu potionów zaoszczędzę więcej capa, mi tam się wszystko podoba a i pacca będę musiał kupić. |
Cytuj:
Nic nie zaoszczedzisz, zadnego capa (przyklad: 5 bp gmp wazyl 310 oz, 100 gmp w stacku bedzie wazyl 310 oz), wiec jakim cudem chcesz capa wiecej zaoszczedzic? Nic w przyrodzie nie ginie :p |
Można już ściągnąć najnowszego klienta. Oto oficjalny link:
http://download.tibia.com/tibia860. e x e |
Cytuj:
|
Cytuj:
Potiony Pełne potiony będzie można kupić u NPC, ich waga wzrośnie o 0.9oz. Pełne potiony będą zgrupowane w jeden. Puste butelki po potionach będą ważyć o 0.2oz mniej niż obecnie i również będą grupowane. Przykład: Strong Mana Potion będzie ważył 2.9oz (2.0 obecnie), pusta butelka ważyć będzie 1.6oz(1.8 obecnie). 0.9*20=18 czyli waga normalnego bp Cytuj:
|
@Golfer - o, pokaż mi gdzie to pisze bo jakoś tego nie widziałem.
@hapnik - No dziwne, dziwne, jak nawet jeszcze tibia.com nie wydała nowego klienta to jak ty możesz go mieć? Keylogger nie pobierać... @TOPIC: No chodziło mi o te zaoszczędzone bp, ale skoro zwiększają oz. potionów to zbyt wiele nie zaoszczędzimy cappa, no ale cóż. |
Czy ja Wam każę pobierać? Piszę tylko, że jest już na serwerze Tibia.com ;) I nie jest to keylogger znawco! -.-
Odnośnie automatycznej aktualizacji - czasami są z tym problemy, bo serwer nie wytrzymuje B) Przynajmniej kiedyś tak było, teraz gra mniej ludzi... :confused: |
Cytuj:
|
Kolego wyżej masz racje poczekamy sobie do 20 max ;D a jeżeli chodzi o linka to najlepiej poczekać już będzie gotowy update ;D
|
If you get the following error message after downloading the client patch files, you just have to start manually the file "Patch*****" to fix this problem:
Cannot open file 'C:\Tibia\Tibia.dat'. (Error Code 4) Please re-install the program. z tibia.com zrobiłam jak piszą i znowu error ;/ edit: po trzeciej re-instalce działa |
Wszystko działa już mi się klient aktualizuje i zaraz zaczne grać ;]
|
Cytuj:
|
@Ekierka każdy ma inne cele w życiu mi tam przyjemności nie daje spełnienie celu i zabicie na 1 lvlu "cave rata" - tak jak ci, także twojego toku myślenia tez nie rozumiem, ale każdy ma inny, tya.
|
O co chodzi z ta reinstalacja, wy tez tak macie?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
http://www.forum.tibia.pl/showpost.p...20&postcount=1 Cytuj:
|
Pisałem, że mogą być problemy z aktualizacją? Pisałem :P
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |