![]() |
Moja Unitera, Twoja Celesta
Witam,
chciałbym zamienić swoje na konto na świecie Unitera na konto na Celeście. Troche info. o postaciach: Posiadam dwa konta (oba moje), które chciałbym wymienić na jedno na Celeście. Postacie znajdują się na osobnych kontach. Knight ma lvl 47 i skille 75/75 dodatkowo bardzo dobre eq (rh,dsm,mms,k legi,bohy) oraz 105K w banku. Postać posiada również pare śmieci w depo do sprzedania (dragon shield, 2 woce, time ring, sniper gloves). Konto zrobiłem dawno temu i niestety r-key gdzieś sie zapodział. Sorcerer ma lvl 44lvl oraz 39mlvl, postać nie ma żadnego eq oraz pieniędzy. To konto nie ma wyrobionego r-keya. Postać jaką chciałbym za nie otrzymać to Knight lub Paladyn :) Jeśli ktoś będzie miał ciekawą propozycje proszę pisać na niżej podane GG. !!! ALLEGRO !!! Jeśli ktoś potrzebuję więcej info. oraz screeny, proszę pisać na GG: 10654782 Pozdrawiam :) |
Witam mam na serwerze celesta prawie 38 pala z 50k i blue legami moge wymienic z kasą ale bez eq albo srednie eq + troche kasy jesli kolega jest zainteresowany to prosze pisac na gg 468717
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |